x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Grila Antena 1/ Productii de top

Grila Antena 1/ Productii de top

de Cristiana Stamatescu    |    04 Iul 2005   •   00:00
Grila Antena 1/ Productii de top

Emisiuni de divertisment nou-noute si pline de spectacol, filme de mare clasa si un serial care va merge la suflet telespectatorilor reprezinta, pe scurt, grila de vara a Antenei 1.

Printre cei care vor incerca sa aduca clipe de neuitat privitorilor Antenei 1 se numara Pepe, Jojo sau Crina Matei, actori de prima marime precum Angelina Jolie, Wynona Ryder, Michael Douglas, Sandra Bullock, Vigo Mortensen.

CEL MAI TARE DIN PARCARE. Cea dintai productie care va fi difuzata de Antena 1, la 7 iulie, se numeste "Cel mai tare din parcare" si este moderata de indragitul cantaret de muzica latino Pepe. Actiunea se petrece pe o terasa aflata la mare cautare in Bucuresti, pe malul lacului, seara, iar invitati sunt vedete cunoscute de marele public, care sosesc insotite de prieteni. Persoanele aflate in competitie se lupta, aducand dovezi ferme pentru titlul de "cel mai tare din parcare". Orice motiv de mandrie, fie ca este vorba de casa, masina, copil sau haine de firma, reprezinta puncte pretioase in favoarea competitorilor. Iar Pepe pune paie pe foc, cu scopul de a-i incita pe invitatii sai sa aduca tot mai multe dovezi pentru a castiga titlul suprem, canta si intretine atmosfera mai bine ca nimeni altul.

DON JUAN DEL ROMANIA. La 13 iulie intra in scena frumusica Jojo, care are reale motive de mandrie in aceasta vara. Dupa incheierea sezonului cu Divertis, ea a jucat un rol important in productia Antenei 1, thriller-ul politist "Un caz de disparitie", pentru ca din iulie sa fie moderatoarea unui show de zile mari: "Don Juan del Romania". Emisiunea este un concurs la care participa doi barbati, mari cuceritori, fie ca este vorba de cantareti, actori, prezentatori, sportivi, fie tineri necunoscuti de telespectatori. Cei doi "macho" au la dispozitie 18 ore pentru a face cat mai multe cuceriri, respectiv sa obtina un numar-record de numere de telefon si intalniri de la fete. Nu este posibil nici un truc, intrucat toata aventura protagonistilor acestui spectacol extraordinar este filmata cu camera ascunsa.

MAMAIA COPIILOR. Intre 8 si 10 iulie va avea loc Festivalul de muzica "Mamaia copiilor", iar Antena 1 aduce acest prestigios eveniment de suflet in casele tuturor romanilor, atat prin transmiterea, sambata si duminica, de la ora 16:00, a primelor doua seri de concurs, cat si prin transmisiunea directa a Galei laureatilor in seara de duminica, 10 iulie, de la ora 20:30. Sub bagheta magica a respectatei regizoare artistice Doina Anastasiu, cei mai talentati micuti se vor intrece la doua sectiuni: Interpretare si Creatie, fiecare incercand sa convinga juriul, format din personalitati de prima marime ale scenei romanesti, ca merita unul din numeroasele premii puse la bataie de organizatori. Prezentatori vor fi foarte tinerii Noni si Dumitrana Lupu, indrumati de cunoscuta actrita Crina Matei, ale carei calitati muzicale au fost probate nu numai in emisiunea Antenei 1 "Cei mai frumosi ani", ci si intr-o editie speciala din "Folclorul contraataca".

ANASTASIA. De la 18 iulie, iubitorii de seriale de cea mai buna calitate vor avea sansa sa se bucure in fiecare zi, de luni pana vineri, de povestea plina de emotie a tinerei si frumoasei "Anastasia". Povestea orfanei Anastasia, crescuta de un duce, si a surorii sale gemene, Katia, crescuta in saracie in Sankt Petersburgul secolului al XIX-lea, este un exemplu stralucit de maestrie a scolii ruse de film, de la decorurile somptuoase si filmarile uluitoare, care au avut loc chiar in Sankt Petersburg, pana la costumele superbe si actorii nu numai frumosi, dar si deosebit de talentati, toti cu solide cariere in teatru. Produs in 2003 de prestigioasa companie Sony Pictures Television International, serialul are 127 de episoade, care au costat peste 12 milioane de dolari, e filmat cu cea mai noua tehnologie din domeniu si e scris de cunoscutele scenariste americane de televiziune Lisa Seidman si Linda Schreyer. Misterele, intrigile, dragostea si razbunarea sunt la ordinea zilei in "Anastasia", noul serial de mare suces oferit de Antena 1 telespectatorilor sai.

FILME DE CLASA
Vara aduce la Antena 1 si o serie de filme de mare clasa: "Return to Paradise", cu Anne Heche si Joaquin Phoenix, "28 de zile" cu Sandra Bullock si Viggo Mortensen, "Almost Famous", care i-a adus lui Kate Hudson un premiu Oscar, "Girl, Interrupted", cu Wynona Ryder si Angelina Jolie, aceasta din urma fiind laureata cu Oscar pentru interpretare, "Nici o vorba", cu Michael Douglas si Brittany Murphy, "Crazy/Beautiful" cu Kristen Dunst.
×
Subiecte în articol: arte