x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Hruşcă a adus magia Sărbătorilor de iarnă

Hruşcă a adus magia Sărbătorilor de iarnă

13 Dec 2010   •   20:46
Hruşcă a adus magia Sărbătorilor de iarnă

142341-1.jpgŞtefan Hruşcă a adus joi seară ma­gia Sărbătorilor de iarnă la Sala Pala­tu­­lui. Maramu­re­şea­nul cu plete blonde i-a co­lindat pe bucu­reş­teni, care au venit în nu­măr mare pentru a-l (re)vedea.

Peste 4.000 de persoane au aplaudat îndelung cântecele interpretate de artist. „Florile Dal­be”, „Trei Păstori” sau „Afară Ninge Liniştit” sunt doar câteva dintre co­lindele care au umplut de bucurie şi emoţie inimile spectatorilor. Aproa­pe după fiecare piesă, Ştefan Hruşcă a amintit despre tradiţiile româneşti şi a îndemnat publicul să nu le uite.

Momentul emoţionant al serii a fost atunci când artistul a vorbit despre regretatul Adrian Păunescu, mentorul său. Cu emoţie în glas şi cu lacrimi în ochi, Hruşcă a povestit despre colaborarea lor. A cântat apoi cea mai cunoscută piesă a sa, „Rugă pentru părinţi”, urmată de „Întoarcerea ţăranului”. Spre sfârşitul concertului a apărut şi ninsoarea... artificială. În sală au început să cadă fulgi de zăpadă, special creaţi pentru acest spectacol. Anul acesta, Ştefan Hruşcă va susţine până la sfârşitul lunii decembrie aproape 40 de concerte.

×
Subiecte în articol: arte