x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

01 Mar 2007   •   00:00
MARTISOR NATIONAL. Vedetele masculine se revolta pentru dreptul la Martisor. "Rascoala" va fi difuzata la National TV, de la ora 20:00, si se va materializa intr-un concurs in care se vor infrunta doua tabere: Pepe, Ionut Ungureanu si Provincialii, Bandidos, Sorin Ovidiu Balan si Alex, pe de-o parte, si Jasmine, Anda Adam, Heaven, Ileana Ciuculete si Andreea Spataru, pe de alta parte. Castigatorii vor avea dreptul de a modifica sau de a pastra traditia Martisorului. Pentru aceasta lupta, ambele tabere se vor folosi de arme care de care mai nimicitoare: vor canta, vor dansa si, nu in ultimul rand, isi vor etala calitatile. Gazde vor fi Razvan Simion si Dani Otil. (A.V.P.)

SPECTACOL PE GHEATA. Astazi, de la ora 20:00, B1 TV va difuza spectacolul "Kings on Ice", sustinut de cunoscutul violinist Edvin Marton si de patinatorul rus Evgheni Plushenko, pe patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti. Edvin Marton prezinta, in premiera, concertul numarul 5 de Paganini, iar patinatorul rus incearca, tot in premiera, doua sarituri cvadruple. "Kings on Ice" este realizat alaturi de membrii Orchestrei din Monte Carlo si de alti 15 patinatori profesionisti, intr-un spectacol de exceptie. (R. Draghici)

FLOWER POWER. La 1 si 8 martie, strazile din intreaga tara vor fi invadate de echipele ProFM, care vor iesi pe roti la vanatoare de zambete din partea doamnelor si domnisoarelor. In Bucuresti, oamenii de baza sunt Nono Semen, George Vintila, Claudiu Sara, Turla, DJ Escu si Marius Dobre. DJ-ii ProFM nu vor fi singurii care vor da putere florilor! Dan Bordeianu, Cabral, Cornel de la Vank, Alb Negru (foto), Alexandru Papadopol si Victor Slav ii vor ajuta sa isi largeasca "aria de actiune", astfel incat cat mai multe femei sa se bucure de 1 Martie. (R. Grintescu)

GREEN HOURS. Duminica, de la ora 18:00, veti avea parte de "Half Hour Guitar" cu Valentin Leonat. De la ora 20:00 este programat "People Facing Dance & Change" cu Vlad Iachim si Ioana Marchidan. Spectacolul este un dance performance, ce combina proiectia de film cu muzica live. Intrarea este 5 RON. (M.N.)

×
Subiecte în articol: arte