x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

16 Iun 2008   •   00:00

16 iunie 2008



EUFORIA TV. Din vara aceasta, Euforia TV îţi pregăteşte o grilă plină de noutăţi. Pentru doamnele care s-au obişnuit cu telenovela "Legea iubirii", din 16 iunie, Euforia TV va prelua serialul de la Antena 1 şi îl va difuza între 17:00 şi 18:00, de luni pînă vineri. Apoi, ora de difuzare a serialului de comedie "Lalola", cu care v-ati familiarizat deja, va fi 22:00, de luni pînă joi. (R.D.)

SECRETELE CHINEI. Săptămîna Financiară va oferă o carte – document despre ascensiunea spectaculoasă a unei economii ce are la bază o istorie milenară şi peste un miliard de oameni. "Secretele Chinei" oferă o perspectivă fascinantă asupra politicii, economiei şi organizării sociale a ţării, asupra culturii şi a relaţiilor sale cu celelalte naţiuni. Autorul John Farndon face o analiză amănunţită a situaţiei actuale a ţării, ne arată efectul dramatic pe care îl va avea China asupra restului lumii. Farndon a scris peste 300 de cărţi. (R.D.)

STUFSTOCK 6. La ediţia din acest an a festivalului ce va avea loc între 14 şi 16 august în Vama Veche, pînă în prezent au confirmat dEUS, Apocalyptica, Kultur Shock şi Air Traffic (foto), ultima din noul val indie din UK. În doar trei ani de la înfiinţare, Air Traffic a evoluat spectaculos, are turnee în Europa şi Statele Unite şi adună mii de fani la concerte. Primul album a apărut în 2007, cînd componenţii trupei au fost surprinşi cum în concerte publicul cunoştea deja noile piese. "Rockerii indie pop", cum au fost botezaţi de BBC, vor cînta în Vama veche vineri, 14 august. (Alex Revenco)

GRILĂ. TVR 2 dă astăzi startul noii grile de vară. Astfel, vă puteţi petrece dimineţile, de luni pînă vineri, pe plaja din Costineşti, alături de Tonomatul de vacanţă prezentat de Alina Sorescu. Revine reality-showul Jamie în Australia, Bazar, dar şi serialele Lege şi ordine şi Profii. Din program nu vor lipsi concertele şi evenimentele speciale, printre care şi Liberty Parade. Cireaşa de pe tort este Vara la mare, o nouă emisiune de divertisment şi concursuri, transmisă de luni pînă vineri. (O.M.B.)

×
Subiecte în articol: arte