x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

18 Iun 2008   •   00:00

18 iunie 2008



MOTOR! Regizorul Radu Jude a început luni filmările pentru debutul său în lungmetraj, "Cea mai fericită fată din lume", povestea unei tinere care, după ce cîştigă o maşină la un concurs, trebuie să facă faţă tensiunilor pe care acest eveniment le creează în familia sa. Rolul principal e jucat de o liceană din Bucureşti, Andreea Boşneag, rolul mamei, de Violeta Haret, în timp ce tatăl este interpretat de Vasile Muraru. Din distribuţie mai fac parte Şerban Pavlu, Andi Vasluianu (foto) şi Doru Cătănescu. Bugetul total al filmului este de 650.000 de euro, din care 300.000 de euro au fost obţinuţi în urma concursului de la Centrul Naţional al Cinematografiei de anul trecut. (C.S.)

SMART FM. La numai şapte luni de la lansare, Smart Fm 107,3 a obţinut performanţa de a avea aproape 10.000 de ascultători, conform Studiului de Audienţă Radio realizat în perioada 14 ianuarie-20 aprilie 2008 de către IMAS. Formatul ales defineşte postul ca un AC Gold Radio, un radio premium, adult în conţinut, personalitate, stil, atitudine şi informaţie. Programele SMART FM sînt recepţionate deocamdată integral în Bucureşti pe frecvenţa 107,3 FM, urmînd a fi lansat şi în alte oraşe mari din România.

CREATECA. Teatrul "Ion Creangă", în parteneriat cu Muzeul Naţional de Artă al României organizează, în perioada 25-26 iunie, Cursul de Dezvoltare Profesională pentru Educatoare "Createca". Cursul se adresează educatoarelor din sistemul de învăţămînt preşcolar de stat şi particular din Bucureşti şi e structurat pe două module de lucru: poveştile-componentă esenţială a stimulării creativităţii copiilor şi culoare şi formă. Taxa de participare este de 50 RON. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: arte