x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

19 Aug 2008   •   00:00
Info

Un chitarist român amator, ales în urma unui concurs, va interpreta o piesă alături de chitaristul american de origine italiană Al Di Meola, în concertul pe care acesta îl va susţine la Sala Palatului, pe 11 septembrie

EXPOZIŢIE. Artistul român Mircea Cantor va prezenta, în perioada 13 septembrie -9 noiembrie, expoziţia "The Need for Uncertainty/ Nevoia de incertitudine" la centrul de artă Arnolfini din oraşul Bristol (Marea Britanie), unul dintre cele mai renumite centre de artă contemporană din Europa, informează Institutul Cultural Român (ICR) de la Londra. Cantor prezintă lucrări noi, incluzînd o poartă de lemn din Maramureş sculptată cu motivul ADN, simbolizînd viaţa şi, totodată, noţiunile de certitudine şi control. (O.M.B.)

 

ŞANSĂ. Un chitarist român amator, ales în urma unui concurs, va interpreta o piesă alături de chitaristul american de origine italiană Al Di Meola (foto), în concertul pe care acesta îl va susţine la Sala Palatului, pe 11 septembrie, informează organizatorii. Concursul se desfăşoară între 18 august-9 septembrie pe Internet. Concurenţii trebuie să interpreteze o melodie din repertoriul lui Al Di Meola, a cărei întregistrare video să o trimită organizatorilor, la events@amphitrion.ro, împreună cu datele personale şi cele de contact. Cîştigătorul va fi desemnat chiar de Al Di Meola. (C.S.)

 

ALTFEL DE TEATRU. Artişti din Franţa, Italia şi România vor lucra, în perioada 19-24 august, la proiectul cultural "Agora", desfăşurat la Şcoala Specială pentru Surzi din Dămăroaia şi la Palatul Curtea Veche din Capitală şi va fi dedicat copiilor cu deficienţe de vorbire şi auz, transmite Rompres. "Scopul atelierelor este acela de a crea spectacolul «Agora», avînd ca temă societatea mondială de consum din cele mai vechi timpuri şi pînă azi, urmînd să fie prezentat pe 24 august, ora 18:00, la Muzeul Palatului Curtea Veche, a precizat Orlando Petriceanu, preşedintele Asociaţiei "Trubadurii Secolului XXI". (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: arte