x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

01 Sep 2008   •   00:00

1 septembrie 2008



ICR BERLIN. Institutul Cultural Român "Titu Maiorescu" din Berlin organizează, în septembrie, o serie de evenimente menite să promoveze cultura română în Germania, între care şi Zilele culturii româneşti în Bazinul Ruhrului, care vor avea loc în perioada 21-26 septembrie. Zilele culturii româneşti în Bazinul Ruhrului se vor desfăşura la Bochum şi vor reprezenta o ocazie pentru prezentarea picturii, muzicii şi literaturii din România, fiind organizate sub înaltul patronaj al Consulatului general al României la Bonn şi finanţate prin Programul Cantemir al ICR. (S.S.E.)

LIPTAK REVINE. Andreea Liptak revine, alături de Mihai Dedu, la pupitrul ştirilor PRO TV de dimineaţă, o dată cu lansarea noii grile de programe, la începutul lunii septembrie, informează postul de televiziune. După cîteva luni de absenţă motivată, timp în care a devenit pentru a două oară mama unei fetiţe, vedeta PRO TV spune că e momentul să revină pe micul ecran şi abia aşteaptă să facă din nou echipă cu Mihai Dedu, în fiecare dimineaţă, la pupitrul ştirilor.

LEUL DIN IUDEEA. Săptămîna Financiară vă oferă astăzi un nou succes editorial: cartea "Leul din Iudeea", scrisă de Victor Ostrovsky. O acţiune secretă organizată de Mossad îşi schimbă radical coordonatele cînd un informator dezvăluie prezenţa unui trădător. Va reuşi agentul dublu să-i convingă pe adevăraţii săi prieteni că este încă fidel sau va pieri din cauza confuziei create? O carte pe care o citeşti cu sufletul la gură vine de astăzi împreună cu Săptămîna Financiară.

×
Subiecte în articol: arte