x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

03 Sep 2008   •   00:00

3 septembrie 2008:Începînd de săptămîna aceasta, Adriana Muraru, fosta moderatoare a emisiunii Ora de Ştiri pe TVR 2, i se alătură lui Mihai Constantin pentru a prezenta împreună jurnalul de la ora 19:00 de pe TVR 1.



UN NOU CUPLU TV. Începînd de săptămîna aceasta, Adriana Muraru, fosta moderatoare a emisiunii Ora de Ştiri pe TVR 2, i se alătură lui Mihai Constantin pentru a prezenta împreună jurnalul de la ora 19:00 de pe TVR 1. Adriana Muraru a mai prezentat, între 2003 şi 2006, Ştirile Naţionale şi emisiunea Briefing de la B1 TV, iar anterior a fost editor prezentator la Ştirile Pro TV, redactor prezentator la Pro FM şi redactor la Rompres. S-a născut la 24 august 1969 şi a absolvit, în 1993, Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti.


PROCES ÎNGHEŢAT. Mitropolitul Petru al Basarabiei a reclamat la Consiliul Europei faptul că Guvernul de la Chişinău refuză să îi restituie Mitropoliei Basarabiei propriile arhive şi bunurile confiscate în timpul ocupaţiei sovietice şi a solicitat supravegherea modului în care autorităţile moldovene execută hotărîrea Curţii Europene a Drepturilor Omului din decembrie, prin care erau somate să recunoască Mitropolia Basarabiei, transmite Rompres. El arată
că, din 17 august 2007, cînd a intrat în vigoare noua Lege privind cultele religioase, nici o comunitate locală a Mitropoliei Basarabiei nu a fost înregistrată de Ministerul de Justiţie al Republicii Moldova, susţinînd că acest proces este complet blocat sau îngheţat. (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: arte