x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

08 Sep 2008   •   00:00

8 septembrie 2008



LEGE ŞI ORDINE 7. Cel de-al şaptelea sezon din popularul serial "Lege şi ordine: Intenţii criminale" are premiera în această seară, pe Hallmark Channel. Trei sînt pînă acum serialele care, adunate sub această titulatură, au cucerit definitiv Statele Unite. Primul, "Lege şi ordine", a început în 1990 şi a ajuns astăzi la cel de-al 18-lea sezon. Al doilea este "Law & Order: Special Victims Unit" (1999) şi, în fine, al treilea "Lege şi ordine: Intenţii criminale".

LA GIANNA. Concertul "Gianna Nannini" reprezintă o continuare a promovării mărcii Fiat în România, prin vocea excepţională a celei care a devenit imaginea modelului Fiat Bravo. Spectacolul său de la Arenele Romane din 22 septembrie va începe de la ora 20:00. Accesul spectatorilor în incintă se va face începînd cu ora 18:30.

VENEŢIA. Filmul "The Wrestler", de Darren Aronofsky, a fost recompensat cu Leul de Aur sîmbătă, la cea de-a 65-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia (27 august – 6 septembrie). "The Wrestler" este povestea unui luptător de wrestling profesionist, Randy "The Ram" Robinson, care încearcă să-şi croiască drum, pentru a ajunge să obţină un ultim meci cu fostul său rival.

SĂPTĂMÎNA FINANCIARĂ.
Cotidianul vă oferă de astăzi un nou beste-seller: cartea "Zero – de ce versiunea oficială despre atacul de la 11 septembrie este un fals". Cu toţii ştim că atentatele din 11 septembrie 2001 au reprezentat o premieră absolută chiar şi pentru lumea teroriştilor: ele au putut fi urmărite, în timp real, pe micile ecrane din întreaga lume. 15 cercetători de diverse naţionalităţi au avut răbdarea, dar şi curajul, să adune o mare cantitate de date care sugerează că tot ce ni s-a spus pînă acum este o mistificare.

TEST DE FIDELITATE.
În această seară, de la ora 20:30, la Antena 1 debutează un nou sezon din emisiunea antiînşelat, "Test de fidelitate"! Într-un decor nou, înarmat cu trucuri şi stratageme noi, moderatorul emisiunii, Ionuţ Adascăliţei, va sări în ajutorul altor îndrăgostiţi care-şi bănuiesc partenerii de infidelitate şi îi va ajuta să descopere adevărul despre relaţia lor, chiar şi cu preţul unei inimi frînte!

×
Subiecte în articol: arte