x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

15 Sep 2008   •   00:00

15 septembrie 2008



NAVELE FANTOMĂ - Serviciile secrete în acţiune
Săptămâna Financiară vă prilejuieşte astăzi întîlnirea cu Colin Forbes, unul dintre cei mai apreciaţi autori de thrillere din lume, ale cărui romane se vînd în milioane de exemplare pe tot mapamondul. Primul titlu din seria Colin Forbes, Navele Fantomă, este un roman despre ciocnirea dintre serviciile secrete orientale şi cele britanice, miza fiind un plan diabolic de cucerire a lumii. Mijloace? Tehnologia "Stealth", care transformă orice flotă aeriană sau navală în obiective invizibile.

CONCERT - Chilian cîntă la închisoare
Astăzi, ora 10:00, la Penitenciarul pentru Femei Tîrgşor, va avea loc festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Cu această ocazie se vor desfăşura un spectacol susţinut de renumitul cantautor Florin Chilian şi expoziţia intitulată "În prag de toamnă", care reuneşte lucrări artistice realizate de persoanele private de libertate. De asemenea, va fi organizată "Ziua porţilor deschise", prilej cu care femeile aflate în custodia penitenciarului vor putea fi vizitate de familii, precum şi de reprezentanţi ai societăţii civile.

TELENOVELĂ - Toantele nu merg În Rai

Astăzi, pe Acasă TV (22:30) are loc marea premieră a telenovelei mexicane "Toantele nu merg în Rai". Telespectatorii au ocazia de a-i vedea pe Jacqueline Bracamontes şi Valentino LanÝs în prima telenovelă filmată şi difuzata în High Definition. Nu ştim cum e filmul, dar titlul, să recunoaştem, face toţi banii. Şi un amănunt picant: protagoniştii Jacqueline Bracamontes şi Valentino LanÝs au fost împreună, după care s-au despărţit. Apoi au jucat împreună în această telenovelă. Să nu ziceţi că viaţa nu bate filmul.

GRILĂ NOUĂ - Meciuri şi Ştiri
Radio România Actualităţi revine în forţă în această toamnă cu un nou slogan: "Un radio pentru familia ta".  Începînd cu ora 5:00, Radio România Actualităţi propune ascultătorilor radio programe de mare impact: "România devreme" (5:00-6:00), "Matinal" (6:00-10:00), "Obiectiv România" (15:00-18:00). În plus, la RRA se poate asculta şi în această toamnă "Fotbal minut cu minut", Liga Campionilor, Cupa UEFA şi meciurile preliminarii ale echipei naţionale a României la Mondialul din 2010.

×
Subiecte în articol: arte