x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

18 Sep 2008   •   00:00

18 septembrie 2008



AUDIENŢE - Din dragoste, în top
Prima ediţie din acest sezon a celei mai longevive emisiuni de televiziune, "Din dragoste", a fost marţi seară lider de audienţă în rîndul publicului din mediul urban. Ratingul mediu al show-ului Antenei 1 care, din această toamnă, are un "ambasador special" în persoana Andreei Mantea, a fost de 7,3% şi 16,7% cotă de piaţă, ceea ce înseamnă că aproximativ 599.000 de telespectatori au urmărit "Din dragoste". Vîrful de audienţă a fost atins la ora 21:17, cînd în jur de 1.179.000 telespectatori urmăreau cazurile prezentate de Mircea Radu. (Sursa: GFK Romania; target: All urban)

"SPUMOS-SHOW" -  Champania electorală
Sîmbătă, de la ora 16:30, debutează la Antena 1 "Champania electorală", un "spumos-show" de divertisment moderat de Mihai Morar. El le va oferi politicienilor şansa de a le arăta oamenilor faţa nevăzută şi simpatică a fiecăruia. Cei care desfac primii champania electorală sînt Bogdan Olteanu – PD-L, preşedintele Camerei Deputaţilor, Nicolae Bănicioiu – PSD şi Marius Marinescu – PC. La testul "petiţiei", Bogdan Olteanu joacă fotbal cu cei doi "contracandidaţi" ai săi şi se arată extrem de talentat la împletit covrigei de Buzău. Reprezentantul PC Bucureşti, Marius Marinescu, îşi etalează talentul vocal cîntînd "Iubiţi şi cîinii vagabonzi" alături de Mihai Constantinescu şi... propriul lui căţel. În plus, va putea fi văzut dansînd ca Beyonce. La rîndul său, Nicolae Bănicioiu de la PSD va imita dansul căluşarilor şi va cînta alături de Ducu Bertzi. (A.V.P.)

CARNAVAL LA 1900 - D’ale Bucureştilor  
Manifestarea "D’ale Bucureştilor, carnaval la 1900", care îşi propune reconstituirea atmosferei oraşului de altădată, se deschide mîine la sala Tronului a Palatului Voievodal de la Curtea Veche. Desfăşurat cu un motto din Caragiale, "Nici viitorul nu mai e ce-a fost", carnavalul cuprinde spectacole de muzică şi teatru, expoziţii, proiecţii de film, întîlniri sub formă de taclale, poveşti de Bucureşti, dar şi un tîrg al meşteşugarilor, un tîrg de haine şi podoabe etc. După deschiderea festivă (ora 17:00) va avea loc spectacolul Teatrului Masca "Fior d’amor în Bucuresci", urmat de Cinemateca de seară (momente din ediţiile anterioare ale carnavalului). În Hrube, publicul va fi aşteptat (la 18:30) la concertul de muzică veche românească "La Porţile Orientului", susţinut de "Trei Parale". În acelaşi spaţiu se va juca spectacolul Teatrului Nottara "Ritmuri". Carnavalul, organizat de Fundaţia "D’ale Bucureştilor" şi Teatrul Nottara, va dura trei zile şi se va încheia cu un bal. (Maria Sârbu)

×
Subiecte în articol: arte