x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

30 Sep 2008   •   00:00

30 septembrie 2008:Emil Hurezeanu va prelua de la 1 februarie 2009 funcţia de preşedinte al Grupului Realitatea-Caţavencu. Jurnalistul va avea la dispoziţie o perioadă de patru luni pentru a prelua toate prerogativele care îi vor reveni.



Realitatea: Hurezeanu, preşedinte

Emil Hurezeanu va prelua de la 1 februarie 2009 funcţia de preşedinte al Grupului Realitatea-Caţavencu. Jurnalistul va avea la dispoziţie o perioadă de patru luni pentru a prelua toate prerogativele care îi vor reveni. În acelaşi timp, el îşi va continua activitatea jurnalistică în cadrul grupului. "Mă bucur să ştiu că Emil Hurezeanu, un om din interior, este cel care va conduce şi va dezvolta compania. Îi doresc mult succes!", a declarat Sergiu Toader, actualul preşedinte al grupului. Toader îşi va încheia contractul la 1 februarie 2009. (A.V.)


Film: "Boogie", în SUA

"Boogie", de Radu Muntean, cu Anamaria Marinca şi Dragoş Bucur în rolurile principale, film coprodus de Multimedia Est şi Antena 1, concurează în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Hamptons (SUA), între 15 şi 19 octombrie, în cadrul competiţiei Golden Starfish Award Narrative. Anamaria Marinca va fi prezentă şi în cadrul secţiunii "Shooting Stars", inclusă, în premieră, într-un festival din America. Maria Popistaşu va fi şi ea prezentă în cadrul festivalului, în distribuţia filmului "My Mother, My Bride and I", în regia lui Hans Steinbichler. (O.S.)

Radio: Let’s do the ZU

Ieri s-a lansat în eter noul post de radio al Trustului Intact – ZU. "Morning ZU" i-a adus on air, după trei luni de absenţă, pe cei mai îndrăgiţi realizatori de matinal FM – Daniel Buzdugan şi Mihai Morar. Lumea nu i-a uitat. În timpul primei emisiuni la Radio ZU, 15.000 de utilizatori au blocat site-ul www.radiozu.ro. "Pot să spun că a fost o senzaţie extraordinară să vedem că după doar trei minute de emisie, în momentul în care am dat numărul de SMS, am primit imediat 300 de mesaje, iar până la finalul matinalului aveam 4.000 de mesaje", a declarat Mihai Morar. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte