x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

20 Feb 2007   •   00:00
PE CONT PROPRIU. Ovidiu Ohanesian, unul dintre cei trei jurnalisti romani rapiti in Irak, in 2005, s-a apucat sa scrie o carte. De la 1 februarie a.c., ziaristul si-a dat demisia de la cotidianul Gardianul, devenind free-lancer. "Am demisionat de la Gardianul, pentru ca mi-au fost refuzate foarte multe subiecte. Ajunsesem sa ma rog de ei sa-mi publice textele, lucru pe care nu l-am mai suportat. Ca sa-mi inchida gura, mi-au marit salariul si mi-au oferit postul de senior editor, pe care insa l-am refuzat si le-am cerut sa-mi retraga numele din caseta tehnica a publicatiei. In acest moment, lucrez la carticica mea despre rapire, unde voi povesti lucruri pe care nu le-am mai spus pana acum", ne-a declarat Ohanesian. (R. Draghici)

"SIBIU - 2007" PE NET. Banner-ul "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007" va rula pe site-urile Euronews, National Geographic Channel si Travel Channel, incepand cu 1 martie, pe parcursul a sase saptamani. Pe site-ul Euronews, banner-ul, realizat de GAV/Scholz&Friends, a aparut deja de saptamana trecuta. Campania de promovare a programului "Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007" in media internationala pe componenta tv cuprinde aproximativ 1.500 de difuzari pe National Geographic Channel, Travel Channel si Euronews si urmareste atingerea unui public de 50 de milioane de europeni. (S.S.E.)

NOMINALIZARI GALA UNITER. Montari regizate de Alexandru Tocilescu, Andrei Serban (foto) si Mihai Maniutiu concureaza la titlul de cel mai bun spectacol, la Gala Premiilor UNITER, ce va avea loc, la 23 aprilie, pentru prima data la Sibiu, in loc de Bucuresti, informeaza Mediafax. Nominalizarile au fost stabilite de un juriu format din criticii Oltita Cantec, Alina Mang, Adrian Mihalache, Iulia Popovici si Nicolae Prelipceanu. Un alt juriu va alege castigatorul dintre cele trei nominalizari de la fiecare categorie. (R.D.)

×
Subiecte în articol: arte