x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

17 Feb 2007   •   00:00
FAITHLESS LA NOI! Datorita reactiilor pozitive in randul publicului roman, BESTIVAL va fi extins la trei zile: 29, 30 iunie si 1 iulie. In perioada de precomenzi, biletele vor costa 60 RON pentru prima zi - vineri, 29 iunie - si 75 RON pentru zilele de sambata, 30 iunie, respectiv duminica, 1 iulie, iar abonamentul pentru toate cele trei zile va costa 180 RON. Incepand de saptamana aceasta, pe site-ul www.myticket.ro se pun in vanzare abonamentele pentru cele trei zile ale BESTIVAL-ului, precum si biletele VIP, la pretul de 300 RON pe zi. Alaturi de artistii confirmati pana acum, Marilyn Manson si Reamonn, o noua trupa si-a anuntat prezenta: Faithless. (R.G.)

KINGS ON ICE. Cuplul Edvin Marton - Evgeny Plushenko va fi prezent la 25 februarie, in Romania, pe patinoarul "Lia Manoliu". Spectacolul "Kings On Ice" va imbina patinajul de cea mai inalta clasa cu interpretarea magistrala, pe vioara Stradivarius a lui Edvin Marton intr-un spectacol complet de sunet si lumini. Pretul biletelor variaza intre 120 RON si 300 RON. (Raluca Grintescu)

GRIMUS LA BUCURESTI. Trupa clujeana de rock alternativ… personalizat - asa cum le place lor sa zica - va sustine maine seara un concert special in Laptaria lui Enache. Daca in urma cu cativa ani fostii membri ai trupei Revers debutau la balul Facultatii de Arhitectura din Cluj, astazi, componenta Grimus (foto) s-a schimbat, iar succesele nu au intarziat sa apara. Ca orice trupa care nu se teme de schimbare, Cristi Csapo, Paul Patras si Vali Rauca au cooptat noi membri: Bogdan Mezofi (voce) si Dorin Trifea (clape), alaturi de Istvan Kovacs (bass) si Botan Cristian (tobe). Dupa multe concerte si munca asidua, au aparut si noi reusite. Una dintre acestea este chiar piesa "Solitude", care a fost declarata piesa anului 2006 la CityFM. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte