x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

15 Feb 2007   •   00:00
CONCERTE TAVITIAN. Maine, pianistul Harry Tavitian va sustine un recital la Festivalul de blues de la Sighisoara, unde va "ataca" blues-uri ale lui Muddy Waters, Memphis Slim, Sippie Wallace, Champion Jack Dupree, Mose Allison. Iar sambata, Harry va evolua in Bucuresti, la Art Jazz Club, intr-un program de free jazz. Harry vine la Bucuresti la initiativa lui Adrian Andries, cel care a avut "curajul" sa organizeze concertul de sambata. Acum un an, la concertul din Art, in ciuda faptului ca afara erau - 25 de grade si toata circulatia in Bucuresti era blocata, clubul a fost arhiplin. Tavitian: "Imi pare rau ca publicul bucurestean trebuie sa ma asculte in conditii de underground, dar astept cu nerabdare aceasta intalnire". (Alex Revenco)

BEGA BLUES BAND, LA 25 DE ANI. La Timisoara, in sala de spectacole a Liceului "Ion Vidu", la 3 martie va avea loc un concert extraordinar. Grupul Bega Blues Band implineste 25 de ani de activitate, si cu acest prilej va sustine un spectacol in care vor fi evocate cele doua perioade distincte din cariera lui Bela Kamocsa: prima (rock urban) cu grupul Sfintii, devenit Phoenix, si a doua (blues-jazz) cu formatia Bega Blues Band. Invitat special este Mony Bordeianu, primul solist al formatiei Phoenix si, de departe, cel mai mare vocalist rock din Romania anilor ’60. (Alex Revenco)

CU "VALENTINA" PRIN ORAS. Ieri, de Ziua Indragostitilor, Razvan si Dani, matinalii de la National TV, s-au dat de mai multe ori peste cap si s-au transformat in Cupidoni! Mai exact, au pus la cale un concurs pentru indragostiti si pe cei mai cei dintre ei (locul I, adica) i-au trimis tocmai la Verona, intr-o excursie romantica. Cuplul de pe locul II va beneficia de o cina (pre)gatita de bucatarul emisiunii, Vlad, iar "secunzii" s-au bucurat de o plimbare prin Capitala, intr-o caravana special amenajata pentru ei, cu sampanie, tort si violonist personal. (Ilinca DIMA)

×
Subiecte în articol: arte