x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

19 Mai 2006   •   00:00
SPECTACOLE CARITABILE. Sala Studio a Teatrului National "I.L. Caragiale" din Bucuresti va fi gazda unor spectacole cu caracter umanitar. In zilele de 26, 27 mai si 2 iunie, incepand de la ora 19:30, se va juca, in premiera in limba romana, "Un Ardelean in Silicon Valley". Acest "one-man show" de tip american este creat si prezentat de Silvian Centiu si regizat de Kenneth Vandenberg. Pretul unui bilet este de 9,45 RON, iar incasarile vor fi donate Fundatiei Blue Heron si Asociatiei "Ovidiu Rom", organizatii care ajuta persoane dezavantajate din Romania. (C.O.)

PREMIERA. Sambata seara, Teatrul Foarte Mic a gazduit premiera spectacolului "Si noi, si ea", de Emanuel Parvu si Oreste Teodorescu. Actorii Dan Condurache (un artist pe care-l asteptam de mult sa revina), Emanuel Parvu, Constantin Dita, Radu Iacoban si Raluca Rusu sunt protagonistii unui spectacol impresionant despre natura umana, prejudecati, (non)comunicare. Un restaurant, o femeie singura la o masa, patru barbati. Sau cinci... O poveste care te face sa razi si sa plangi, despre noi insine. Cine suntem, ce credem despre ceilalti si cine sunt ei, de fapt... (Claudia Daboveanu)

SERATA. La 23 mai, la ora 17:00, la sediul Uniunii Scriitorilor va avea loc serata "From Page to Stage", o intalnire a autorilor de teatru romani si americani. Grupul de artisti americani e format din Doug Wright, autorul piesei "Marchizul de Sade" (Teatrul Odeon), dramaturgii Kelly Stuart si Tanya Barfield, scriitorii Randy Gener si Gordon Edelstein, dar si Saviana Stanescu, initiatoarea programului A.R.T.E. Actori bucuresteni vor interpreta fragmente din piese de Gabriela Adamesteanu, Horia Garbea, Ioana Ieronim etc. (Mihaela Suciu)

×
Subiecte în articol: arte