x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

16 Mai 2006   •   00:00
RADIO-PREFECTII. Mihai Morar si Daniel Buzdugan (foto) vor fi prefecti ai Capitalei pret de o zi. Cei doi prezentatori ai emisiunii "Dimineata deMenta" de la Radio 21 vor munci in locul Mioarei Mantale, prefectul Capitalei, intr-o noua etapa a "Campionatului National de Frecat Menta".
Cei doi prezentatori au ajuns sa "ocupe" acest post in urma unui SMS trimis de un ascultator Radio 21 care a sugerat ca baietii sa ocupe pentru o zi functia de prefect. Cat despre renta de frecat menta, de 300 de euro, Mioara Mantale, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au hotarat de comun acord sa o doneze in ziua respectiva unui caz social care va veni in audienta la prefect sau unei case de copii. (C.O.)

IESE SILVIA, INTRA CAPATOS. Emisiunea Antenei 3 VDTV va avea de astazi un alt prezentator. Silvia Ionita, prezentatoarea emisiunii, pleaca intr-o vacanta de doua saptamani in Italia impreuna cu prietenul ei. Locul prezentatoarei va fi luat de Daniel Capatos, editorul emisiunii. Formatul VDTV va ramane acelasi, insa stilul va fi unul mult mai direct si mai dinamic, noul "prezentator" lasandu-si amprenta de neconfundat asupra emisiunii. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: arte