x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

10 Mai 2006   •   00:00
BEST-SELLER CU "LOST". Un roman despre care se spune ca este scris de unul dintre personajele din serialul de televiziune "LOST: Naufragiatii" a devenit best-seller in Statele Unite. "Bad Twin" ("Geamanul cel rau") este un roman presupus a fi scris de unul dintre personajele acestui serial, Gary Troup. In accidentul aviatic, Gary Troup este una dintre victime. Dar manuscrisul lui supravietuieste si este citit de un alt personaj al acestui serial.

PUBLICITATE LA CM. Jumatate de minut de publicitate pe timpul Cupei Mondiale, care va debuta la 9 iunie, costa intre 6.600 si 320.400 euro, au anuntat luni televiziunile germane. Directorul ARD a precizat ca 70% din minutele de publicitate pe timpul Cupei Mondiale au fost deja vandute, in timp ce ZDF a vandut 60%. "Suntem convinsi ca vom vinde toate minutele de publicitate inainte de startul Cupei Mondiale", a declarat Achim Rohnke, directorul ARD.

"CODUL", INTERZIS. Comisia pentru cenzura cinematografica din Singapore a interzis proiectarea filmului "The Da Vinci Code" pentru minorii sub 16 ani, afirmand ca un public neavizat ar fi incapabil sa distinga fictiunea de realitate. "Majoritatea (membrilor comisiei) a ajuns la concluzia ca acest film trebuie clasat in categoria thriller si fictiune", indica un comunicat MDA.

×
Subiecte în articol: arte