x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

09 Mai 2006   •   00:00
AUDIENTE. Antena 1, TVR si Pro TV a fost ordinea in care s-au clasat posturile tv duminica, 7 mai, din punct de vedere al audientelor pe intreaga zi si in prime time. Astfel, in intervalul orar 19:00-23:00, aproximativ un milion de telespectatori a privit programele Antenei 1, 899.000 s-au uitat la TVR 1, in timp ce emisiunile Pro TV au fost urmarite, in medie, de 600.000 de privitori. In ceea ce priveste emisiunile, "Duminica in familie" a invins detasat concurenta, la fel si Observatorul de la ora 19:00. Antena 1 a dominat concurenta si cu emisiunile "Divertis" si "Recursul Etapei", inregistrand ratinguri duble atat fata de Pro TV, cat si fata TVR 1.

MISIUNE IMPOSIBILA 3. Filmul "Misiune imposibila 3" s-a impus in ultimul week-end in box office-ului nord-american, plasandu-se pe primul loc, cu incasari de 48 de milioane de dolari. Filmul in care Tom Cruise joaca din nou rolul agentului Ethan Hunt a castigat prima pozitie in box office, in timp ce pe locul al doilea s-a clasat comedia lui Barry Sonnenfeld, "Excursie cu surprize".

EUROPAfest. Seara aceasta este destinata concertului Larry Franco Quartet (Italia) - un timbru magnific, un melanj intre putere, profunzime si un extraordinar simt al tempo-ului. In deschidere - Josephine (Germania). Maine seara, concertul Josephine invita publicul sa descopere o trupa din Berlin ale carei cantece combina claritatea muzicii pop cu vasta armonie a jazzului, creand un sunet inconfundabil, cu influente din Keith Jarrett, Brad Mehldau, Sting si Peter Gabriel. In deschidere - Chabliz (Olanda). (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte