x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

06 Mai 2006   •   00:00
ANIVERSARE. Revista "Rolling Stone" sarbatoreste publicarea a o mie de editii printr-un numar cu o coperta tridimensionala. Aceasta contine un colaj cu cele mai mari nume din muzica, film, televiziune si literatura din ultimii 40 de ani. (A.V.P.)

BOOKFEST FARA MCC. Asociatia Editorilor din Romania (AER) nu mai doreste sprijinul financiar al Ministerului Culturii si Cultelor (MCC) pentru organizarea Salonului Cartii Bookfest, dupa conflictul aparut cu secretarul de stat Ioan Onisei, a declarat, joi, Gabriel Liiceanu, presedintele AER. MCC ar fi urmat sa plateasca chiria pentru spatiul de desfasurare a evenimentului, la Romexpo, in perioada 13-18 iunie.

EUROPA. Romania va sarbatori la 9 mai Ziua Europei prin proiectul "Caf... d’Europe", initiat de Institutul Regiunilor din Europa si Guvernul Austriei, in toate statele europene. Evenimentul va avea loc in cafeneaua Grand Caf... Galleron si va fi gazduit de Christian Zeileissen, ambasadorul Austriei, cu participarea ministrului MAE, Mihai Razvan Ungureanu. Publicul va putea experimenta diversitatea culinara europeana, dar si sa interactioneze cu personalitati ale vietii culturale romanesti. (M.S.)

×
Subiecte în articol: arte