x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

27 Apr 2006   •   00:00
PACINO, IN "OCEAN’S 13". Viitorul film "Ocean’s 13" va avea parte de o distributie cu si mai mare greutate, o data cu aparitia lui Al Pacino in cea de-a treia parte a aventurilor lui Danny Ocean, care va fi interpretat tot de George Clooney. Al Pacino, in varsta de 66 de ani, a fost nominalizat de opt ori la Premiile Oscar si a primit statuia in 1993 pentru filmul "Parfum de femeie".

PENTRU TINERI. La 25 aprilie a debutat cea de-a doua editie a proiectului initiat de Teatrul de Comedie, "Comedia tine la TINEri". Pana la 28 aprilie inclusiv, programul cuprinde doua piese care se vor juca, alternativ, la Sala Studio, dupa cum urmeaza: "D...jà -vu", dupa Ion Baiesu, in regia lui Radu Corlateanu, de la ora 18:30, iar "O statie...", de Peca Stefan (regia Carmen Lidia Vidu), de la ora 20:00. Gala "Comedia tine la TINEri" are loc intre 10 si 13 mai. (C.D.)

HAUSVATER, LA ORADEA. O piesa de Leonid Andreev, "Cel care primeste palme", a fost pentru prima data montata la Oradea de regizorul Alexander Hausvater, intr-un spectacol ce va avea premiera la 2 mai. "Cel care primeste palme" este, probabil, cea mai cunoscuta piesa a lui Andreev. Este conceputa ca un mit al frumusetii clasice, al ideii de frumusete in stare pura. Este o frumoasa poveste din lumea circului, despre naivitate, dragoste, copilarie, emotivitate, despre un spatiu magic in care totul este posibil.

×
Subiecte în articol: arte