x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

19 Apr 2006   •   00:00
CANAL NOU. La inceputul acestei saptamani, de la ora 8:00, s-a lansat un nou canal de televiziune: The Money Channel. Inca din prima zi de emisie, canalul a oferit telespectatorilor sansa de a asista in direct la nasterea unei televiziuni, propunandu-le acestora sa isi exprime opiniile si sa faca sugestii referitoare la derularea proiectului, accesand www.themoneychannel.ro, cat si prin intermediul a doua linii telefonice (021.316.00.19 si 021.316.00.23) si prin SMS (1239). Inca din prima zi, The Money Channel a beneficiat de un feedback incurajator din partea publicului. Primii zece telespectatori care isi exprima opiniile accesand site-ul www.themoneychannel.ro vor participa la evenimentul de lansare oficiala a postului, care se va desfasura la 1 Mai.

TOP. Un vers din melodia "One" a grupului irlandez U2 a iesit pe primul loc intr-un top al melomanilor britanici, realizat de postul de televiziune VH1, informeaza BBC News Online, citat de Mediafax. Versul cu pricina: "One life, with each other, sisters, brothers" ("O viata, impreuna, surori si frati") a fost votat de 13.000 de spectatori ai canalului VH1. Pe locul al doilea s-a plasat un vers din melodia "How Soon is Now?" a celor de la The Smiths, iar pe locul al treilea se situeaza un vers din melodia "Smells Like Teen Spirit" a formatiei Nirvana.

O NOUA REVISTA. A aparut pe piata inca o revista de tip paparazzi. Publicatia bilunara Spy, coordonata de cunoscuta Floriana Jucan, isi propune sa caute si sa dezvaluie secretele din viata celebritatilor bazandu-se pe calitatile de spioni ale membrilor echipei redactionale. "Ne-am propus un nou demers de tip intelligence paparazzi, cu mult mai sofisticat decat ceea ce ofera in acest moment revistele asemanatoare", afirma Floriana Jucan.

PRESELECTII. National TV a demarat o campanie al carei principal scop este descoperirea de tinere talente artistice care pot deveni vedetele de maine. Astfel, pentru campania "Fresh Star - E natural sa castigi", astazi va avea loc o preselectie la sediul National TV cu incepere de la ora 11:00. Urmatoarea preselectie va avea loc la 27 aprilie la Pitesti.

×
Subiecte în articol: arte