x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

02 Mar 2006   •   00:00
FESTIVAL FILM. Howard Stern a facut publica intentia de a-si face propriul festival de film. In cadrul evenimentului - "The Howard Stern Film Festival" - vor fi prezente in competitie filme de cate cinci minute sau mai putin. Primele trei productii premiate vor fi difuzate in emisiunea lui Stern, "Howard TV", la 27 aprilie. Marele premiu este in valoare de 15.000 de dolari. Locul doi va obtine 7.500 de dolari iar locul trei 2.500 de dolari. Criteriul principal de selectie este simplu: figura centrala trebuie sa fie insusi Stern. (R.G.)

TURNEU. Dupa succesul fulminant repurtat in Ardeal cu turneul "In cautarea dorului pierdut", artistul Tudor Gheorghe continua seria spectacolelor desfasurate in tara. Astfel, astazi, cantautorul concerteaza la Constanta, maine la Braila, la 4 martie la Targoviste si in data de 6 la Giurgiu. Dupa o pauza de cateva zile, Tudor Gheorghe continua turneul la Valcea (10), Craiova (12), Tg. Jiu (13), Petrosani (14), Hunedoara (15), Bistrita (17), Turda (18), Baia Mare (19), Satu Mare (20), Sibiu (22), Deva (23) si Ploiesti (27). (C.D.)

BOX OFFICE. Filmul "Distractie cu Dick si Jane", cu Jim Carrey si Tea Leoni in rolurile principale, a ramas pentru al doilea week-end consecutiv in fruntea box office-ului romanesc. Incasarile acestei productii sunt de 84.500 lei (845 milioane de lei vechi), potrivit agentiei Champions, citata de Mediafax. "Casanova" se afla pe locul al doilea in box office, cu 72.400 lei incasari si 5.430 de spectatori. "Brokeback Mountain" a intrat in clasament pe locul cinci, inregistrand incasari de aproape 21.550 de lei in primele trei zile de rulare in Romania. (C. O.)

×
Subiecte în articol: arte