x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

23 Feb 2006   •   00:00

23 februarie 2006

"JURASSIC PARK 4". Regizorul Steven Spielberg ar putea incepe filmarile la al patrulea film din seria "Jurassic Park" anul viitor. Spielberg, nominalizat la Oscar anul acesta pentru "München", se pregateste in prezent sa "reinvie" seria "Indiana Jones" impreuna cu Harrison Ford, filmarile fiind programate sa debuteze la sfarsitul acestui an. Producatorul Frank Marshall confirma ca scenariul pentru cel de-al patrulea film cu dinozauri este gata deja.

FLAMENCO. Luna aprilie debuteaza nu cu pacaleli, ci cu doua regaluri de flamenco, sustinute la Sala Palatului de unele dintre cele mai tari companii de gen din lume: "Ballet Flamenco de Madrid" si "Espana Baila Flamenco". La 6 aprilie are loc "The Power of Feeling", spectacol care reuneste pe scena 24 de artisti. In seara de 7 aprilie asistam la o noua interpretare a operei "Carmen". Nu e vorba despre o reprezentatie de dans clasic, ci de o interpretare in stil flamenco a celebrei opere de Bizet. Coregrafia ambelor spectacole este semnata de Paco Mora, un nume de referinta al genului. (Claudia Daboveanu)

REZERVAT CHIVU. La putin timp dupa ce toata presa din Romania a anuntat despartirea dintre Cristi Chivu si iubita lui, Maria Marinescu, echipa de filmare a emisiunii "Rezervat VIP" s-a deplasat la Roma, pentru a realiza in premiera primul interviu al fotbalistului dupa despartirea de creatoarea de moda. In fata Ioanei Moldovan, cea care a realizat interviul, Cristi Chivu a acceptat fara retineri sa vorbeasca despre toate femeile din viata lui, Maria Marinescu, Andreea Raicu si actrita italiana Anna Falchi fiind doar trei dintre ele. Tot la "Rezervat VIP", astazi, de la ora 16:45, la ANTENA 1, sportivul va vorbi si despre cea mai importanta femeie din viata lui. "Iubirea e vesnica pana cand nu mai e", afirma Chivu in fata Ioanei Moldovan. No comment!

PREMII UNITER. Constantin Chiriac, fondatorul Festivalului International de Teatru de la Sibiu si, totodata, directorul Teatrului National "Radu Stanca", va primi premiul de excelenta la Gala UNITER, care va avea loc la 3 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Totodata, o serie de cinci artisti va primi, conform traditiei, premii pentru intreaga activitate. Anul acesta este vorba despre actorul Mihai Fotino, actrita Liliana Tomescu, scenograful Viorel Penisoara Stegaru, regizorul Dinu Cernescu si criticul de teatru Elisabeta Pop.

×
Subiecte în articol: arte