x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

22 Feb 2006   •   00:00

22 februarie 2006

ZBORUL REGINEI. Editura Curtea Veche lanseaza, joi, la Libraria Carturesti, "Zborul reginei" de Tomás Eloy Martínez, un roman despre dorinta, putere si machism, recompensat in 2002 cu prestigiosul premiu pentru literatura de limba spaniola Alfaguara. Lansarea va avea loc in prezenta ambasadorului Adrian Guillermo Mirson si a noului director al Institutului Cervantes, Joaquín Garrig"s. (S.S.E.)

FILMARI. Radu Muntean a dat startul filmarilor productiei "Hartia va fi albastra". Acest proiect este unul dintre castigatorii Concursului de Proiecte Cinematografice organizat de CNC in 2005. Scenariul filmului, scris de Razvan Radulescu, Alex Baciu si Radu Muntean, plaseaza actiunea in vremea Revolutiei din 1989. Din distributie fac parte, in mare masura, actori tineri: Dragos Bucur, Andi Vasluianu, Mimi Branescu s.a. (CO)

ZIUA VRAJITOARELOR. Emisiunea Ziua Judecatii din 22 februarie, prezentata de Dan Negru va avea ca invitate sase dintre cele mai vestite vrajitoare din Romania. Printre ele se va afla si celebra regina a magiei, Maria Campina. Vrajitoarele isi vor masura fortele in platoul Antenei 1. Acestea vor fi judecate de un juriu format din 200 de oameni, fostii, activii sau viitorii lor clientI.

×
Subiecte în articol: arte