x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

13 Feb 2006   •   00:00
NICOLAESCU, LA VIP. Despre activitatea cinematografica si politica a lui Sergiu Nicolaescu s-au scris numeroase pagini de ziar si s-au realizat nenumarate emisiuni radio sau de televiziune, dar, in ciuda insistentei ziaristilor de presa mondena, regizorul a reusit sa-si pastreze misterul asupra vietii sale personale. Pentru prima data, Sergiu Nicolaescu vorbeste despre relatia sa actuala si a ales sa faca acest lucru la ANTENA 1, in cadrul emisiunii "Rezervat VIP" (marti, 14 februarie, ora 16:45). Regizorul recunoaste ca Dana Ionica (28 de ani) este femeia cea mai importanta din viata sa.

EUROPA FM. Timp de zece zile, de la 14 februarie (Valentine’s Day) si pana la 24 februarie (Dragobete), Europa FM va transmite cele mai frumoase piese de iubire din anii ’80 si pana astazi. Cu aceasta ocazie, postul de radio organizeaza si concursuri... pline de iubire.

GHIDUL INDRAGOSTITULUI. Editura Trei iti propune un cadou perfect pentru Ziua Indragostitilor: volumul lui Claude Marc Aubry, "Ghidul indragostitului". In general, stim ce trebuie sa facem ca sa avem o viata profesionala reusita: sa avem diplome, sa ne formam intr-o meserie, sa ne alegem drumul care ni se potriveste cel mai bine. Cartea isi propune sa ne arate cum sa iubim fara sa suferim, ce inseamna stima de sine sau cum sa impacam inima si mintea cand iubim.

SCHIMBARE. Cosmin Prelipceanu a fost desemnat castigatorul concursului pentru un post de redactor-prezentator la TVR. Comisia de evaluare a celor 32 de candidati inscrisi a fost alcatuita din Rodica Culcer, Irina Radu, Calin Zarojanu si Ilie Ciurescu. Prelipceanu are o experienta in domeniul mass-media de aproape zece ani si a lucrat la Realitatea TV, Antena 1, Radio Total, Radio Contact, Europa FM si Radio Activ. (Cristina Ologeanu)

FM. De astazi, ProFM lanseaza ApropoFM. Gazdele emisiunii matinale vor fi Dr. Stoica si Tzurla. De luni pana vineri, de la 6:45, cei doi vor intra in actiune pentru a analiza tot ce misca si pentru a despica firu-n patru. Dr. Stoica si Tzurla vor bate tot felul de apropouri: apropo de matusi, de fite si de muzici, apropo de fonduri si funduri, apropo de adevaruri si adevaraciuni, apropo de tot ce arde. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte