x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

30 Ian 2006   •   00:00
REVANSA. Ramona Badescu, Kitty Cepraga si Rona Hartner, un trio romanesc de succes, dar peste hotare! Antena 1 a decis, in consecinta, sa faca un cadou special romanilor cu ocazia lansarii grilei de primavara, invitandu-le pe cele trei vedete la "Revansa starurilor". Fetele au acceptat bucuroase provocarea si au trecut cu brio de intrebarile-capcana ale Nicoletei Voica, ale Mariei Carneci si ale celorlalti concurenti din tabara "popularilor". Fiecare vedeta, cu atuurile ei. Ramona Badescu, desi stabilita de mult peste hotare, n-a uitat cantecele si dansurile banatene, smulgand laudele Nicoletei Voica, talentul muzical al Ronei Hartner a starnit ropote de aplauze, iar Kitty s-a ales chiar si cu o declaratie de dragoste! (Miruna Mihalcea)

UNATC. Astazi, la Studioul Casandra, ora 16:00, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie din Bucuresti sarbatoreste Ziua UNATC. Serbarea are loc in aceeasi zi in care romanii il celebreaza pe marele dramaturg I.L. Caragiale, patronul spiritual al UNATC. Unul dintre momentele mult asteptate in cadrul evenimentului va fi decernarea titlului de "Doctor Honoris Causa" profesoarei si actritei Olga Tudorache si carturarului Ovidiu Drimba.

PREMII. Actrita Mira Sorvino va anunta maine nominalizarile la Premiile Academiei Americane de Film, alaturi de presedintele acestui for, Sid Ganis, relateaza BBC News. Actrita, in v‚rsta de 38 de ani, a c‚stigat un Oscar in 1995 pentru rolul din filmul lui Woody Allen, "Mighty Aphrodite". Printre favoritele editiei din acest an se numara filmele "Brokeback Mountain" (regia ) si "Walk the Line" (regia ). La editia din acest an a decernarii Premiilor Oscar si-au confirmat prezenta pentru a inmana mult-ravnitele statuete Tom Hanks, Hilary Swank, Morgan Freeman si starul din "Friends", Jennifer Aniston s.a. Printre alte filme in care a jucat Mira Sorvino, pot fi amintite "Summer of Sam" din 1999 si "Romy and Michele’s High School Reunion", din 1997, in care joaca alaturi de un alt star din serialul "Friends", Lisa Kudrow.

×
Subiecte în articol: arte