x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

25 Ian 2006   •   00:00

26 ianuarie 2006

FRIENDS. Zvonurile potrivit carora mult indragitul serial de televiziune "Friends" (Prietenii tai) va reveni cu patru episoade speciale au fost dezmintite de Jeff Zucker, directorul NBC Universal. El a negat si faptul ca Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt Le Blanc si Matthew Perry ar fi fost de acord sa apara in aceste episoade pentru 5 milioane de dolari fiecare: "Nu este nici o urma de adevar in aceste stiri", a adaugat directorul NBC. (Adriana V. Paduraru)

ANTENA1. Telespectatorii care in urma cu cativa ani s-au distrat urmarind "Cacealmaua" si "Paparazzi" au ocazia in aceasta seara, de la ora 20:15, sa revada cele mai reusite momente din aceste show-uri in emisiunea "Farse la Antena 1". Eva si Roxana, frumoasele de la "Canalul de stiri", vor fi gazdele acestei amuzante retrospective. Invitatul lor nu poate fi altcineva decat Andrei Zaharescu, cel care se face "vinovat" de farsele din cele doua emisiuni amintite. In cadrul aceleiasi retrospective vor fi prezentate si cacealmalele puse la cale de echipa "Canalului de stiri". (C.O.)

"MONI" ON AIR. Monica Gabor, iubita omului de afaceri Irinel Columbeanu, eleva si top model in timpul liber, e hotarata sa-si asigure un trai decent prin propriile forte. Motiv pentru care a semnat un contract cu National Tv, astfel ca telespectatorii o vor vedea curand pe "Moni" intr-o emisiune la postul amintit. Vineri, intr-o editie speciala a "Diminetii cu Razvan si Dani", transmisa intre orele 9:00 si 11:00, Monica Gabor va continua seria dezvaluirilor televizate despre cariera in care se lanseaza. (M.M.)

PREMIERA. Teatrul de Comedie va invita sambata la premiera oficiala a spectacolului "Hoatele sau N-avem bani, nu Platim!" de Dario Fo, dramaturg, actor si regizor italian, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in 1997. In regia lui Dan Tudor, show-ul se va desfasura la Sala Studio, incepand cu ora 19:30. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte