x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

24 Ian 2006   •   00:00

24 ianuarie 2006

STUDIOURI NOI. Prima TV se va muta in casa noua. Deocamdata, cladirea este in constructie, iar primele se vor muta studiourile de productie si departamentul stiri. Se preconizeaza ca, pana la inceputul lunii martie, o parte dintre emisiuni sa-si desfasoare activitatea in noul sediu din Pipera, iar pana in vara, tot colectivul televiziunii. "Carcotasii" s-au laudat deja la radio ca vor avea un nou studio. (Adriana V. Paduraru)

EXCLUSIVITATE. "Euromonitor", emisiunea Cristinei Vasiloiu de la canalul tv N24, are asta seara, de la ora 21:00, o ilustra invitata: baroana Emma Nicholson. Domnia sa va vorbi in premiera la un post tv romanesc despre initiativa sa de a o aduce in Romania pe "mamica" lui Harry Potter, scriitoarea J.K. Rowling, in scopul caritabil de a strange fonduri destinate copiilor cu dizabilitati din Europa. Scriitoarea soseste in tara noastra maine si va participa, alaturi de baroana si de inalte oficialitati ale statului, la o cina festiva, la Palatul Parlamentului, in cadrul careia se vor strange fonduri pentru copiii cu probleme. (C.D.)

FM. Mirela Retegan "Sefa" de la National FM., a parasit trustul fratilor Micula. Ea a ales emisiunea "Zapa" de la Itsy Bitsy FM, primul post de radio pentru copii din Romania, din a carui echipa fac parte foarte multi actori specializati in evenimente pentru copii. Un cuvant greu de spus in alegerea acestui nou loc de munca de radio l-a avut Maya, fetita Mirelei. Zapa este o femeie cam aiurita care zapaceste povestile copiilor in fiecare seara de la 6 la 8, pe 99.3 MHz. (C.O.)

DUET. In perioada 26 - 30 ianuarie va avea loc in Romania un turneu al acordeonistului armean din Budapesta David Yengibaryan. Acesta este invitatul de onoare al pianistului roman de jazz Harry Tavitian (foto), cu care va sustine concerte in Bucuresti (26.01, Art Jazz Club), Constanta (28.01, Club Phoenix) si Cluj (30.01, Club Roland Garros). "Armenian Connection" - un duo care reuneste sub semnul profundei spiritualitati a acestui popor un armean nascut in Romania si care traieste aici, si unul nascut in Armenia, dar care traieste in Ungaria. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte