x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

12 Noi 2005   •   00:00
CREANGA. Pentru luna decembrie, luna cadourilor, Teatrul "Ion Creanga" pregateste un program special: spectacolul muzical "Spargatorul de nuci", realizat in parteneriat cu grupul Mini Piano, condus de doamna Doina Profir, si un spectacol interactiv, cu personajul miraculos preferat al copiilor in acest sezon: Mos Craciun.

LANSARE. Viata si destinul eroic al maresalului Constantin Prezan, figura decisiva a primului razboi mondial, sunt evocate zilele acestea prin evenimentul denumit "Onor la Maresal", in cadrul caruia s-a vernisat o expozitie de fotografie veche si s-a lansat cartea "Constantin Prezan Maresal al Romaniei", scrisa de Viorica Zgutta. (A.I.)

ORICUM. Tinerii intre 15 si 20 de ani au, in sfarsit, o revista lunara de cultura urbana: Oricum. Intr-un format adica numai bun de citit pe sub banci in orele plictisitoare, elevii de liceu pot parcurge acest mic ghid de supravietuire urbana, care contine evenimente, divertisment, rubrica de sex etc. (C.D.)

AUDIENTE. "Revansa starurilor", show-ul Antenei 1 prezentat de Pepe, a fost lider de audienta joi seara: spectacolul a inregistrat un rating de 8,7% si a avut cu 2,4 puncte de audienta mai mult decat "Blonda de la Drept 2" (Pro TV).

×
Subiecte în articol: arte