x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

28 Oct 2005   •   00:00
FOLK PLAY. Folk Club Casa Eliad va fi gazda unui eveniment de marca, desfasurat sub titulatura "Folk Fair-Play". Sunteti invitati marti, 2 noiembrie, de la ora 20:00, la un recital cu piese de referinta din repertoriul lui Mircea Bodolan (foto). Vor participa si tinere talente, dar si alti artisti ai genului precum Ovidiu Mihailescu, Daniel Iancu, Eugen Avram. Intrarea este libera. Pana atunci, chiar in aceasta seara de la ora 21:00, sunteti asteptati la lansarea CD-ului "Ultimul lup" semnat de Vali Serban.

PROIECTII FILME. Duminica, 30 octombrie, La Scena va invita la proiectii de film, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme. De data aceasta este vorba despre trei filme semnate de Corneliu Porumboiu: "Visul lui Liviu", avandu-i in distributie pe Dragos Bucur, Luiza Cococra, Adrian Vancica, coloana sonora fiind sustinuta de muzica celebrilor hip-hoperi Parazitii; "Calatorie in oras" si, nu in ultimul rand, "Pe aripile vinului". Intrarea este libera. Trei zile mai tarziu, veti putea viziona filmul "Iubiri inaccesibile" de Paul Emond, in regia lui Razvan Popa.

THE MISSION. Publicul roman a avut ocazia sa-l vada pe Tiesto de doua ori pana acum. Anul acesta, The Mission il aduce pe "Tiesto in Concert" la 11 noiembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, incepand cu ora 21:00. Concertul face parte din turneul Est-European si beneficiaza de aceasta data de un set-up special. Pe langa muzica extraordinara oferita de Tiesto, participantii vor fi martorii unui incredibil spectacol de lumini. In deschidere mixeaza Vania si Lucca. raluca.grintescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: arte