x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

26 Oct 2005   •   00:00
DUET. Continuand traditia duetelor inedite gen Freddie Mercury - Montserrat Caballe, doi muzicieni romani s-au intalnit si au inregistrat un single: Angela Gheorghiu si Stefan Banica Jr Este prima data cand celebra soprana face un duet de muzica pop (crossover) cu un cantaret roman. Piesa va fi considerata un bonus pentru noul album "Stefan Banica Jr - Duete", care reuneste voci din mai toate genurile si generatiile: Alexandru Arsinel, Loredana, Nicu Alifantis, Andra, Angela Similea, Gil Dobrica etc. (C.D.)

ATENTATE. Destinele a patru spanioli obisnuiti reprezinta subiectul primului film referitor la atentatele comise la Madrid la 11 martie 2004, productie care va fi lansata, vineri, pe marile ecrane din Spania. "Ilusiones rotas 11-M" ("Iluzii distruse, 11 martie") al spaniolului Alex Quiroga prezinta, intre documentar si fictiune, povestea celei mai mari tragedii teroriste prin care a trecut Spania.

REFUZ. Centrul de Cercetare si Creatie Teatrala "Andrei Serban" nu va mai purta numele cunoscutului regizor, deoarece acesta a refuzat definitiv sa se ocupe de acest proiect, a declarat Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii si Cultelor. Printr-o scrisoare adresata ministrului Culturii, Andrei Serban interzice sa i se mai foloseasca numele pentru proiectul centrului.

×
Subiecte în articol: arte