x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

11 Oct 2005   •   00:00
AUDIENTE. Antena 1 a fost lider de audienta atat duminica, cat si in prime-time. Astfel, Divertis, aflat la prima emisiune in acest sezon, a avut un rating de 13,7% si o cota pe piata de 29,2%, situandu-se la o distanta de mai bine de 7 puncte de rating fata de principalul post concurent, Pro TV. Varful de audienta al serii a fost inregistrat de Antena 1, la ora 21:30, 17% rating si 35,6% cota de piata. "Revansa starurilor", emisiunea prezentata de Pepe, a avut un rating de 7,7%, inregistrand mai multi telespectatori decat "Vacanta mare", in intervalul comun de difuzare. "Recursul etapei", la care au participat, printre alte personalitati, Cristian Tudor Popescu si Tudor Chirila, a fost, de asemenea, pe primul loc in topul audientelor. (Sursa: TNS - AGB International; Target: All Urban).

RADIO. Maria Toghina, directorul SRR, vrea ca de la 1 ianuarie 2006 sa intre in vigoare noua organigrama, aprobata de Consiliul de Administratie la 28 septembrie. Conform acestei organigrame, posturile de conducere s-au redus de la 131 la 80. "Implementarea se va produce pe etape si ne-am propus ca termenul limita sa fie 1 ianuarie 2006", a declarat Toghina. Astfel, de la jumatatea acestei luni, la SRR se va da startul concursurilor de ocupare a noilor posturi create. Maria Toghina a mai anuntat ca, de la 1 noiembrie, ascultatorii Radioului Public se vor bucura de o noua grila de programe. (C.O.)

TELENOVELA. Succesul de care s-au bucurat primele episoade ale telenovelei "Secretele Mariei", difuzata de Antena 1, precum si nerabdarea cu care telespectatorii romani asteptau sa descopere cum se descurca Maria, i-au convins pe producatori sa mareasca numarul de episoade difuzate saptamanal de Antena 1. Prin urmare, din aceasta saptamana, "Secretele Mariei" va putea fi urmarita, de luni pana joi, de la ora 22:00, deci inca un episod pe saptamana. In ciuda faptului ca Anemona Niculescu si-a fracturat piciorul si din aceasta cauza scenariul a suferit usoare modificari, filmarile au decurs conform programului stabilit. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte