x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

24 Ian 2007   •   00:00

Initiativa. Actorul Jamie Foxx, castigator al unui premiu Oscar, se va alatura unor nume mari din industria divertismentului precum Martha Stewart, Oprah Winfrey, Eminem si Bob Dylan, urmand sa lanseze un post de radio de divertisment si "life style" care se va numi "The Foxxhole", informeaza variety.com, citat de Mediafax. Foxx, care a putut fi vazut recent in musicalul "Dreamgirls", va fi producator si moderator al acestui post lansat impreuna cu Sirius Satellite Radio. Actorul a anuntat ca postul de radio va difuza sketch-uri de comedie, talk-show-uri, teatru radiofonic si muzica. (R.D.)

Hopkins, regizor. Actorul Anthony Hopkins, in varsta de 69 de ani, castigator al unui premiu Oscar pentru rolul din "Tacerea mieilor", a declarat ca a ajuns la o etapa "rebela" a vietii sale, debutand ca regizor de filme de arta cu buget redus, informeaza Reuters, citat de Mediafax. Lungmetrajul "Slipstream", prezentat in premiera in cadrul Festivalului de film de la Sundance, marcheaza debutul in regie al actorului. Filmul a fost prezentat in cadrul unei sectiuni noi a festivalului, numita "New Frontier" unde arta si cinematografia se intrepatrund. Hopkins a spus ca i-a admirat pe regizorii care au riscat cu filmele lor, precum John Cassavetes, Roman Polanski, Oliver Stone si Quentin Tarantino. (R.D.)

Inedit. Aseara, de la ora 18:00, Editura Humanitas a invitat publicul cititor la sediul librariei Carturesti, unde a avut loc lansarea cartii "Povestea povestilor", de Ion Creanga si vernisajul expozitiei lui Ioan Iacob, pictorul care s-a "lasat" indragostit de Creanga, de limbajul special al scriitorului si a reusit, cu forta si expresivitatea desenului, sa repovesteasca... "Povestea povestilor", in imagini. (R.D.)

×
Subiecte în articol: arte