x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

06 Oct 2005   •   00:00
RATING. Povestea gemenelor Maria si Lorena, descrisa in telenovela "Secretul Mariei", a fost si marti seara cea mai vizionata productie tv in intervalul orar 22:00-23:00. Coproductia Antenei 1 si a firmei "La Dolce Vita Production" a lui Valeriu Lazarov a inregistrat un rating de 8,2% si o cota de piata de 21,6%.
Antena 1 a fost lider de audienta tot marti, in prime time, cand a fost difuzata si cea mai de succes productie de divertisment la ora actuala, "Din Dragoste". Emisiunea prezentata de Mircea Radu a fost urmarita, in medie, de 1.321.000 de telespectatori. Varful de audienta a serii de marti a apartinut tot Antenei 1: la ora 21:43, 2.098.000 de telespectatori priveau emisiunea "Din Dragoste". (Sursa: TNS - AGB International; target: All Urban).

GALA. Teatrul de Comedie ne ofera patru seri de gala, intre 6 si 9 octombrie, la Sala Studio. Chiar daca prima etapa a Galei "Comedia tine la TINEri" s-a incheiat, mai putem viziona spectacolele prezentate in cadrul acestui eveniment. Joi, 6 octombrie, "Ce tipe misto!", de Laura Shine Cunningham. Regia, Iulia Stanescu. La 7 octombrie, "Domnul Masure", de Claude Magnier, in regia Mihaelei Triboi. "Edmond", de David Mamet, in regia lui Marcel Top - 8 octombrie. Duminica, 9 octombrie, "Comedie neagra", de Peter Shaffer. Regia, Alex Mihail. Toate reprezentatiile incep la ora 19:30. (C.D.)

IN MEMORIAM. Editia din acest an a Festivalului Castanilor va fi dedicata memoriei jurnalistului Gabi Dobre. Astfel, evenimentul ce va avea loc la Ploiesti in zilele de 7 si 8 octombrie, la Teatrul Toma Caragiu, se va numi Festivalul Gabi Dobre. Pe langa traditionalul concurs de interpretare de muzica folk, la Festivalul Gabi Dobre vor sustine recitaluri Ducu Bertzi, Nicu Alifantis si Marius Batu. (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte