x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

04 Oct 2005   •   00:00
TALK-SHOW. De astazi, la TVR 1, tinerii vor avea o emisiune a lor. De la ora 18:00, debuteaza "Generatia contra", un talk-show in care doua echipe formate din tineri cu varste cuprinse intre 14 si 25 de ani au sarcina de a sustine puncte de vedere contrare cu privire la anumite subiecte. Tema primei editii a emisiunii realizate de Adrian Banuta: casatoria, mai exact daca merita sa te casatoresti din dragoste. Va exista si un juriu format din trei membri. (C.O.)

DECES. Dramaturgul american August Wilson, fost laureat al Premiului Pulitzer, a decedat la un spital din Seattle, la varsta de 60 de ani, din cauza unui cancer la ficat. Wilson, a carui opera evoca conditia populatiei de culoare in America secolului al XX-lea, a recunoscut ca sufera de cancer la ficat in august anul trecut. Nascut la 27 aprilie 1945, pe numele sau adevarat Frederick August Kittel, fiul unui brutar si al unei menajere, dramaturgul a devenit celebru datorita pieselor sale, "Barriers", din anul 1985, si "The piano lesson", din anul 1986, care i-au adus cate un premiu Pulitzer.

MATINAL CU PAPAGAL. "Dimineata cu Razvan si Dani" este numele matinalului care va incepe la 6 octombrie pe National TV. Intre 7:30 si 10:00, de luni pana vineri, papagalul instalat pe biroul celor doua gazde sugubete va trebui convins de telespectatori sa vorbeasca. Acestia vor primi in schimb premii, stiri din toate domeniile, mondenitati, asezonate cu farse facute unor asociatii si institutii ale statului. Emisiunea va putea fi receptionata si pe postul de radio National FM. (C.D.)

"REVANSA STARURILOR". Emisiunea "Revansa starurilor", propusa telespectatorilor de Antena 1 duminica seara, in prime-time, a fost preferata privitorilor din mediul urban. In acest sezon, cantaretii de muzica populara sunt provocati de numeroase alte echipe sa-si arate indemanarea si talentul in probe diverse: duminica, in tabara adversa interpretilor de folclor au stat cateva dintre cele mai frumoase fete ale Romaniei. Show-ul prezentat de Pepe a avut un rating de 7,8% si s-a situat detasat pe primul loc in topul audientelor, urmatorul clasat (Pro TV) inregistrand 5,9%. (Sursa TNS - AGB International; Target: All Urban).

×
Subiecte în articol: arte