x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

01 Oct 2005   •   00:00
GALA JAZZ. Duminica, 2 octombrie, cu incepere de la ora 19:00, la Studioul "Mihail Jora" a Salii Radio are loc Gala Premiilor Jazz 2004. Unii dintre premianti si invitatii lor, printre care Florin Raducanu, Ion Baciu jr, Mircea Tiberian si Arthur Balogh, vor oferi microrecitaluri iubitorilor acestui gen muzical. Printre cei mai buni jazzmani ai anului se numara Aura Urziceanu, Ion Baciu jr, Florin Raducanu, Teodora Enache, Alin Constantiu, Liviu Butoi, ansamblul de percutie "Prezent" din Arad etc. (C.D.)

ILUMINARE. Situatia Bibliotecii Centrale Universitare este...roz! Asta seara, la initiativa umanitar-educativa a Fundatiei "Renasterea", cladirea mult iubita a intelectualilor romani, BCU, va fi iluminata in culoarea roz si va gazdui un dublu eveniment cultural. Va fi lansata cartea lui Ken Wilber, "Gratie si forta", iar actorul Dan Puric va sustine un spectacol. (C.D.)

STAVROPOLEOS. Pe data de 29 septembrie, la Hotelului Athenee Palace Hilton, a avut loc receptia de lansare a Monografiei Stavropoleos, versiunea in limba engleza. Monografia este rodul stradaniei Parintelui Ieromonah Iustin Marchis si a colaboratorilor sai si a sustinerii financiare a PricewaterhouseCoopers, in cadrul unui program amplu de sprijinire a patrimoniului cultural romanesc. Monografie isi propune sa impartaseasca vizitatorilor de peste hotare, din frumusetea, linistea si bogatia spirituala si patrimoniala a lacasului Stavropoleos. Prezentarea monografiei a fost facuta de Horia-Roman Patapievici, Directorul Institutului Cultural Roman.

×
Subiecte în articol: arte