x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

29 Sep 2005   •   00:00
SECRETUL MARIEI. Primul episod din telenovela "Secretul Mariei" (foto Anemona Niculescu), transmis marti seara, de Antena 1, a fost urmarit, timp de cel putin un minut, de 2.532.000 de romani si a fost lider de audienta. Telenovela a inregistrat o medie de 9,8% si o cota de piata de 25,9%, in timp ce meciul de Champions League transmis de Pro TV a avut un rating de 7,3% si o cota de piata de 19,3%. Lider de audienta a fost si emisiunea "Din dragoste", in timpul careia s-a inregistrat si cel mai mare varf al serii de marti: rating de 16,5% si cota de piata 36,5%. Cum si Observatorul de la ora 19:00 a fost cea mai urmarita emisiune de stiri, Antena 1 a fost lider de audienta in prime-time, cu 9,8% rating si 25,4% cota de piata.

DECAMERONUL. Vedeta hollywoodiana Tim Roth a sosit in studiourile Chainsaw Europe din Bucuresti pentru a inregistra vocea personajului interpretat de el in noua productie "Decameronul", ecranizare a operei lui Giovanni Boccaccio. Filmarile pentru "Decameronul" s-au desfasurat timp de noua saptamani la Roma si in Toscana. Coproductie italiano-britanico-franceza, pelicula este inca in etapa de post-productie, lansarea urmand sa aiba loc anul viitor. (Raluca Grintescu)

DIN NOU PE STICLA. Corina Danila revine la Pro TV International cu un nou format al "De Suflet", emisiunea pe care o prezinta de trei ani, dupa o vara in care viata de familie a luat locul celei profesionale. In fiecare sambata de la ora 20:30, timp de doua ore, Corina va discuta cu invitatii sai despre drepturile romanilor in alte tari, despre dorul de casa, despre faima Romaniei in strainatate. Noutatea sezonului este ca emisiunea va fi live, iar primul invitat este Leonard Doroftei. (Adriana Paduraru)

MEREU PRIETENI. Emisiunea prezentata de Andreea Raicu (foto), ii va avea ca invitati pe Sorana (A.S.I.A.) si Costi Ionita. Cele doua echipe se vor "intrece" pentru a demonstra cat de puternica este prietenia lor. Atat Sorana, cat si Costi au fost filmati cu camera ascunsa. Daca "asiatica" a fost pusa sa interpreteze cantece pentru copii, "manelistul" a fost chemat la un interviu intr-o masina, in care atat reporterul, cat si soferul erau beti. Ce a urmat, aflati azi, de la ora 20:00, la Prima TV. (Adriana Paduraru)

×
Subiecte în articol: arte