x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

27 Sep 2005   •   00:00
PROPUNERI CRP. Clubul Roman de Presa a supus, duminica, spre dezbatere, o propunere de reglementare a relatiilor profesionale dintre patronatele din mass-media, editori si jurnalisti. Astfel, "orice institutie mass-media are obligatia de a-si elabora propria "politica editoriala", in care sa se precizeze ansamblul de actiuni de natura prospectiva, manageriala si organizationala, precum si relatia profesionala specifica dintre patronat si editori si dintre editori si jurnalisti. Tiriac vs Ionescu. Astazi, la Tribunalul Bucuresti, Sectia III Civila, are loc a patra infatisare dintre moderatorul tv Madalin Ionescu (foto) si avocatii omului de afaceri Ion Tiriac. Acesta din urma i-a intentat un proces de calomnie lui Ionescu. Reamintim ca in emisiunea "Miezul problemei", de la National TV, din 25 ianuarie a.c., tema a fost vanatoarea de mistreti de la Balc organizata de Tiriac. Ion Tiriac, absent de la emisiune, a solicitat in justitie despagubiri de 30 de miliarde lei vechi. (C.D.)

CRISTI PUIU. Regizorul Cristi Puiu face parte din juriul Festivalului International de Film de la Varsovia, ce va avea loc intre 7 si 16 octombrie, iar filmul sau, "Moartea domnului Lazarescu", va fi prezentat in afara competitiei. Filmul lui Puiu, care a inceput vineri sa ruleze in cinematografele din Bucuresti si din alte patru orase din tara, a fost selectat pana acum la circa 30 de festivaluri internationale.

CHICAGO. Cel de-al doilea spectacol cu muzicalul Chicago, la Teatrul National I.L. Caragiale, s-a bucurat de un imens succes, spectatorii aplaudand minute in sir evolutia actorilor. Printre spectatorii care au asistat la premiera piesei Chicago, duminica seara, s-a numarat si premierul Calin Popescu Tariceanu, impreuna cu sotia. (S.S.E.)

×
Subiecte în articol: arte