x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

05 Aug 2005   •   00:00
COMPETITIE. Saptamana trecuta, Brad Vee Johnson, fost membru al formatiei Bonnie M si stabilit de curand in Romania, a participat la finala europeana a competitiei celor mai tari DJ-ei, "Heineken Music Thirst". Dupa un recital live de aproape 15 minute, timp alocat programului de DJ, prestatia sa in duet cu cea a percutionistului Sebastian Lazar a repurtat un adevarat succes, Romania obtinand astfel un onorabil loc trei in cursa pentru marele premiu. Cei care au pierdut un "one man show" spumos il vor putea revedea pe Brad Vee astazi la Timisoara, unde va canta live in clubul Heaven si maine la Liberty Parade, pe plaja din Saturn.

PENINSULA. Festivalul de la Targu Mures a avut o serioasa concurenta: Festivalul Medieval de la Sighisoara. Cu toate ca cei care au preferat un open-air de calibrul Peninsula au fost in jur de 38.000 de participanti, organizatorii au anuntat ca s-au inregistrat pierderi de 20.000 de euro. Totusi, ei se gandesc si la extinderea acestei manifestari de amploare si in Capitala. Nici accidentele nu au lipsit, sase participanti fiind internati in spital, doi au suferit alergii, iar un tanar a cazut de la o inaltime de sase metri. Zilnic, paramedicii s-au confruntat cu peste 50 de cazuri usoare de deshidratare, nevralgii, alergii si zgarieturi.

INFUSION. Turneul mondial Infusion a inceput in urma cu cateva saptamani. Dupa New York, Washington, Toronto, Barcelona, Melbourne, Frank Xavier, Manuel Sharrad si Jamie Stevens vor ajunge astazi la Free Dome Festival in Vama Veche. Evenimentul va debuta vineri, la ora 12.00 si se va prelungi pana sambata la 5 dimineata. KissFM a reusit sa aduca publicului din Romania cea mai "en vogue" trupa de muzica electronica a momentului. Numeroase nominalizari la ARIA Awards, aproape la fel de multe premii la Australian Dance Music Awards, recenzii de succes in toate publicatiiile de specialitate din lume, dar si "Girls Can Be Cruel", single-ul care a innebunit ringurile de dans, fac din INFUSION cel mai important nume de la Free Dome Festival. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: culture club