x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

20 Iul 2005   •   00:00

PREMIU. Regizorul Catalin Mitulescu va primi joi o diploma pentru cel mai bun film romanesc, din partea Biroului Asociatiei criticilor de film din cadrul Uniunii Cineastilor. Diploma ii va fi acordata lui Mitulescu pentru "Trafic", castigatorul trofeului Palme d’Or pentru scurt-metraj la Cannes 2004. O alta diploma, pentru cel mai bun distribuitor de film, ii va reveni Independentei Film, care a adus pe ecranele din Romania "Dogville" de Lars von Trier, considerat de critica de la noi cel mai bun film al anului trecut.

KISS ON TOUR. Timp de o luna, incepand de luni, Ovidiu Stanescu - alias Who’s Your Daddy, Pustiu’ si Catalin Dezbracatu’ vor strabate tara in lung si in lat intr-un studio Kiss FM, amenajat intr-un TIR. Studioul va face escala catre trei zile in fiecare dintre cele 8 orase care includ traseul, iar emisiunea va fi, ca de obicei, in FM de la orele 19:00. Campania va avea si un pronuntat caracter umanitar pentru ca se vor strange fonduri pentru victimele inundatiilor prin apelarea numarului 0900.90.01.00 (3 euro plus TVA). Astazi, caravana va fi la Ploiesti, iar incepand de joi va poposi la Craiova.

FILMARI. Maia Morgenstern va avea un rol principal intr-un film intitulat "The Fence" care va fi turnat anul viitor in Ungaria, Germania, Londra si New York. Filmul este regizat de britanicul Philip Saville, iar scenariul este scris de Harris Salomon. El are la baza cartea "The Will To Survive" de Herman Rosenblat - povestea unui tanar care supravietuieste Holocaustului si se indragosteste de o femeie cu care se va si casatori.

×
Subiecte în articol: arte