x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

25 Iun 2005   •   00:00
MORARU, REPER. Mai nou Radu Moraru se ia de Madalin Ionescu. Batalia granzilor de buzunar incepe si se termina undeva pe la o audienta de 1-1,5 puncte. Ionescu spune ca macar o data pe saptamana are audiente superioare "Nasului", Moraru exulta ca s-a "retras" Tuca si a devenit peste noapte "un punct de reper". Noi nu stim daca vorbim de repere sau de... jaloane. Cert e ca, in luna iunie, Ionescu a avut 1,4, iar Moraru 1,3. Ooops!

MELINESCU, INLOCUIT. Mihai Constantin este noul corespondent al TVR la Washington, in locul lui Nicolae Melinescu, pe urmatoarele sase luni. Nicolae Melinescu nu a vrut sa comenteze o eventuala inlaturare a sa din TVR.

"Nu comentez. Deocamdata trebuie sa revin in tara. Contractul meu a expirat. Vom vedea daca voi continua cu TVR. Decizia imi va apartine fie mie, fie televiziunii publice", a precizat Melinescu. (Mihaela Suciu)

AUTOGRAFE. Baietii de la Body & Soul vor oferi fanilor un concert, autografe si postere astazi, incepand cu ora 13:00, in incinta complexului comercial Orhideea. Momentele coregrafice inedite, o prezentare scenica in formula intregita (cu sectie ritmica) si o prezenta feminina de exceptie surpriza vor anima intalnirea cu publicul de astazi.

Cel mai nou album Body & Soul se intituleaza "6ase" si a fost lansat la data de 10 iunie.

×
Subiecte în articol: arte