x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

23 Iun 2005   •   00:00
CONCERT ZAMFIR. Gheorghe Zamfir va sustine, miercuri, 29 iunie, la Ateneul Roman, un concert in memoria Papei Ioan Paul al II-lea. Intitulat "Totus Tuus", concertul este prilejuit de prezentarea noului album al artistului, dedicat in exclusivitate lui Ioan Paul al II-lea si se desfasoara sub patronajul Presedintiei Romaniei. Concertul va avea o durata de maximum 90 de minute. Alaturi de Gheorghe Zamfir, pe scena vor urca Nicolae Licaret (orga) si Alexandru Morosanu (violoncel).

"DIN DRAGOSTE", LIDER. Emisiunea Antenei 1, "Din dragoste", a inregistrat si la editia de marti audiente extraordinare, in ciuda faptului ca, in perioada verii, consumul tv este in scadere. Publicul a ramas fidel show-ului prezentat de Mircea Radu, astfel ca, in randul publicului din intregul mediu urban, Antena 1 a avut un rating de 14,6% si o cota de piata de 38,5%. "Din dragoste" a fost lider si pe categoria varsta 18-49 de ani.

De asemenea, marti seara, Observatorul de la ora 19:00, dar si cel de noapte au fost lideri de audienta, astfel ca Antena 1 fost lider in prime-time, cu un rating de 11,7%, cu cinci puncte de audienta mai mult decat Pro TV, conform TNS - AGB International.

×
Subiecte în articol: arte