x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

22 Iun 2005   •   00:00
TOM CRUISE, PEDEPSIT. Regizorul Steven Spielberg crede ca actorul Tom Cruise a fost pedepsit de presa pentru gesturile sale publice de afectiune pentru iubita lui, Katie Holmes. Un sondaj recent arata ca 60% dintre americani erau de parere ca Holmes si Cruise nu au o relatie adevarata, scopul lor fiind mai degraba atragerea de publicitate.

ALEGERI TVR. Angajatii Televiziunii Romane i-au ales pe Liviu Fetter, director al Departamentului Servicii Interne si pe Sorin Burtea, realizator de emisiuni in cadrul Redactiei Social-Economice, ca reprezentanti in Consiliul de Administratie. Cei doi au fost desemnati prin vot secret in cadrul scrutinului organizat luni. Liviu Fetter a obtinut 348 de voturi, iar Sorin Burtea, 264 de voturi.

HARRY POTTER. Filmarile pentru urmatoarea pelicula din seria Harry Potter, "Harry Potter And The Order Of The Phoenix" s-au intors pe pamant britanic dupa ce parintii tanarului actor din rolul principal, Daniel Radcliffe, si-au exprimat ingrijorarea cu privire la securitatea acestuia pe platourile de filmare din Cehia.

×
Subiecte în articol: arte