x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

14 Iun 2005   •   00:00
EUROPE. Pe 25 iunie, Brasovul va fi agitat pe motive intemeiate. Europe - cei 5 rockeri condamnati sa ramana "trupa cu o singura piesa" - va sustine un concert pe scena Arenei Olimpice, in cadrul turneului de promovare al noului lor album - "Star From the Dark". Fanii care vor scoate din buzunar 200.000 de lei, pretul unui bilet, vor asculta piese de pe noul album, dar si hit-uri mai vechi, care i-au facut celebri. In deschidere vor canta Sfinx Experience, Vita de Vie, Fly Project, B-Ton si "surprize, surprize"... 3 Sud Est. (Raluca Grintescu)

AUDIENTE. Antena 1 a fost lider de audienta duminica, atat pe durata intregii zile, cat si in prime-time, in randul publicului din mediul urban. Majoritatea emisiunilor au avut, in intervalul orar de transmitere, cei mai multi telespectatori: "Duminica in familie" - show care va avea o vacanta de doua saptamani, dupa care va reveni pe post pana la mijlocul lunii august, "Sapte zile" - emisiunea realizata de Vlad Petreanu, Observatorul de la ora 19:00, prezentat de Gabriela Vranceanu Firea, "Folclorul contraataca" si Observatorul de noapte au fost, fiecare, pe primul loc in topul audientelor.

THE ONE. A aparut numarul de iunie al revistei The ONE (foto), impreuna cu un supliment dedicat accesoriilor. In revista veti gasi interviuri cu doi dintre cei mai apreciati actori tineri: Anamaria Marinca si Tudor Chirila. De asemenea, veti putea citi informatii de culise despre serialele TV romanesti si o cronica extinsa a Saptamanii Modei de la Iasi. The ONE propune pentru aceasta vara adoptarea unui stil aparte - retro - si sustine aceasta propunere cu numeroase recomandari de shopping si un editorial de moda realizat de Ionut Staicu. Ethan Hawke. Humanitas a publicat recent editia in limba romana a romanului "Miercurea cenusii", un road novel semnat de celebrul actor american Ethan Hawke. "Spune-mi cu cine calatoresti ca sa-ti spun cine esti" - asa ar putea suna motto-ul acestui volum aparut in colectia "Raftul intai". In spatele prozei lui Ethan Hawke se ghicesc accentele "idolilor" - J.D. Salinger sau Jack Kerouac - , dar nu ele dau tonul. Cum in Hawke traiesc si scriitorul, si actorul, din acest mesaj se naste o grija maniacala pentru personaj.

×
Subiecte în articol: arte