x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

18 Mai 2005   •   00:00

  • 19 mai 2005
  • FOLCLORUL CONTRAATACA MAI DEVREME. In aceasta saptamana, telespectatorii Antenei 1 se vor intalni mai devreme cu emisiunea "Folclorul contraataca". Gazdele, Andreea si Ionut isi asteapta publicul vineri seara, de la ora 20:30. Va fi o editie speciala, dedicata obiceiurilor de nunta intalnite atat la tara cat si la oras. Maria Carneci, Nicoleta Voica, Niculina Stoican, Viorica Macovei si Gelu Voica, adica "popularii", sunt de parere ca nuntile romanilor de la sat sunt cele mai frumoase pentru ca acestia pastreaza traditiile. De cealalta parte, formatiile Trident, 3rei Sud-Est si Demmo spun ca nuntile orasenilor sunt mai pline de viata si de... rafinament.

    MINISERIE. Duminica, de la ora 20:00, Antena 1 va ofera prima parte a miniseriei "Fiica lui D’Artagnan". Veti avea ocazia sa-l vedeti pe celebrul actor Michael York revenind la rolul lui D’Artagnan, rol ce l-a transformat intr-un star. Ultima parte a acestei spectaculoase miniserii, va putea fi urmarita luni, 23 mai, de la ora 21:00.

    "AGENTIA MATRIMONIALA", LIDER. Marti seara, Antena1 a fost lider de piata detasat pe intervalul 19:00-23:00. Recenta productie proprie a Antenei 1, "Agentia matrimoniala", a atins un rating de 7,7 si un share de 22,8, plasandu-se pe primul loc in preferintele telespectatorilor. Nici emisiunea "Din Dragoste" nu a fost mai prejos. Audienta sa a fost de 13,5 rating, cu un share de 33,3%. (Sursa datelor de audienta : TNS - AGB International).

    FM. Astazi, 19 mai, ora 10:00 vocea Andreei Marin se va auzi in eter pentru prima data. Nu ca invitata, ci ca gazda. Altfel spus, de astazi debuteaza emisiunea "Zambeste, cineva te iubeste!", realizata de "zana surprizelor". Andreea, Cove si invitatii lor vor saluta ascultatorii StarFM. Fiecare emisiune va avea o tema de discutii. Pentru prima editie tema va fi "Viata merita traita". In plus, va exista si o "cerinta" pe masura: "Spune-ne trei motive pentru care merita sa traiesti, sa incepi ziua cu un zambet!". Invitatele de azi vor fi Ioana Basescu, Irina Schrotter si Andreea Raicu. De asemenea, veti afla si alte pareri pentru ca Andreea va discuta in direct, prin telefon, cu vedete dar si cu ascultatorii StarFM ce "s-au inscris la cuvant". (C.O.)

    ×
    Subiecte în articol: arte