x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

08 Mai 2005   •   00:00


  • 9 mai 2005
  • AVENTURI. La TV Senso, telespectatorii vor putea urmari in aceasta saptamana "Aventuri pe un Vulcan", primul documentar realizat de un post romanesc la unul dintre cele mai tari raiduri din lume. Realizatorul documentarului, Oana Georgescu, a participat la cea de-a VIII-a editie a raidului, Transmassif 2005, indeplinind aceleasi conditii ca si ceilalti concurenti. Televiziunea Senso (fostul Pax TV) a fost invitata la Transmasiff, alaturi de EUROSPORT, RAI UNO, M6 sau TELE +. (Mihaela Suciu)

    HORROR. "Pulse", un remake american produs de Dimension Films dupa un film de groaza japonez, va incepe in curand filmarile la Bucuresti. Filmarile vor avea loc in principal in studiouri si locatii din Bucuresti. Filmul, regizat de Jim Sonzero, urmareste un grup de tineri care descopera ca un prieten hacker a piratat un straniu semnal wireless ce a permis ca un rau teribil sa patrunda in lumea noastra.

    SUB PAMANT SRL. Posterele care promoveaza serialul "Sub pamant SRL" au fost interzise in Marea Britanie pe motiv ca sunt dezagreabile. Advertising Standards Authority a luat aceasta decizie dupa ce a primit noua plangeri de la oameni suparati de prezenta cadavrelor care faceau reclama la diverse produse funerare. Posterele aveau ca scop final promovarea serialului, dar unii oameni au gasit ca sloganuri precum "o piele pentru care iti vine sa mori" sau "o frumusete pentru care ti-ai da sufletul" sunt un pic prea... macabre. (Raluca Grintescu)

    ×
    Subiecte în articol: arte