x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

05 Mai 2005   •   00:00


  • 6 mai 2005
  • HELCIUG, ACTOR. Celebrul solist al trupei "Spitalul de urgenta", este vorba, desigur, de Dan Helciug, detine unul din rolurile importante in serialul care va debuta pe 16 mai la Antena 1, "Agentia matrimoniala". Putina lume stie insa ca Helciug are studii de actorie. Ca urmare, initiativa regizorului Gelu Colceag de a-i oferi un rol in sitcom i-a reinviat artistului dragostea pentru arta dramatica. "Am deja si alte propuneri de a juca in filme si sunt hotarat sa-mi continuu cariera de actor. Cand eram student, visam sa interpretez personaje din drame celebre. Acum, dupa ce am jucat in «Agentia matrimoniala», mi-am descoperit potentialul actoricesc destul de variat. De altfel, cred ca a juca comedie este mult mai greu", mai spune Helciug.

    NOMINALIZARI MTV. Comediile "Mean Girls" si "Anchorman" au cele mai multe nominalizari la ceremonia MTV Movie Awards, care se va desfasura la 4 iunie la Los Angeles. Desi domina ca numar de nominalizari, cele doua comedii nu se regasesc la categoria Cel mai bun film, unde au fost nominalizate "Kill Bill: Volume 2", "Spider-Man 2", "Napoleon Dynamite", "Ray" si "The Incredibles". MTV Movie Awards sunt mult mai putin formale decat alte premii si recunosc filmele cu succes la public, nu doar pe cele cu succes la critica. De asemenea, exista categorii precum Cel mai bun sarut, Cea mai buna scena de actiune, Cea mai buna scena de bataie, care nu se regasesc la alte ceremonii.

    VAN DAMME. Jean Claude van Damme se afla de o saptamana in Romania. Actorul nu e la prima sa vizita si, de altfel, se arata extrem de incantat de tot ce a vazut aici. Van Damme lucreaza de zor la un nou film. Insa pana la aparitia noii pelicule, il puteti urmari la Antena 1, astazi, incepand cu ora 20:30, in filmul "Calatorie Periculoasa". Van Damme interpreteaza rolul unui agent secret care trebuie sa salveze intreaga lume de amenintarea unui agent biologic mortal, aflat in posesia unei grupari teroriste.

    ×
    Subiecte în articol: arte