x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

25 Noi 2006   •   00:00
PREMII. Marti, 28 noiembrie, ora 20:00, la Ateneul Roman, va avea loc Gala Premiilor "Ioan Chirila". Anul acesta juriul este format din: Iarina Demian, Florin Iaru, Mircea M. Ionescu, Mihai Rusu, Horia Garbea, Mircea Mihaies si Stelian Tanase. Si pentru ca fiecare editie sa fie altfel, organizatorii au introdus o noua categorie de concurs, "Sportivul Anului". (M.N.)

DRAGOTESCU, LA REALITATEA TV. Corina Dragotescu, ex-directorul editorial al ziarului Adevarul, va realiza, in fiecare saptamana, un talk-show la Realitatea TV si va publica articole in Cotidianul. Jurnalista mai primise o oferta, tot pentru o emisiune tv, din partea Antenei 3. Deocamdata, Dragotescu nu a semnat un contract cu grupul Realitatea Media, avand o perioada de acomodare. (R. D.)

REAMONN NR 1. Trupa Reamonn este pe primul loc in clasamentul Romanian Top 100 cu piesa "Tonight", prilej de onoare si de bucurie pentru Universal Music Romania. Single-ul "Tonight" se regaseste pe albumul "Wish", care face parte din colectia "Special Pentru Romania" si poate fi cumparat la pretul de 29,9 RON. (A.R.)

×
Subiecte în articol: arte