x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

de Ramona Draghici    |    20 Noi 2006   •   00:00
TURTURICA, LA ROMANIA LIBERA. Cea mai recenta "mutare" din jocul de sah de pe piata media a momentului este cooptarea lui Dan Cristian Turturica, fostul redactor-sef al saptamanalului Prezent, in echipa redactionala de la Romania Libera. Cu toate ca raspunsul lui Turturica va fi dat, oficial, astazi, Emil Hurezeanu, directorul editorial al Romaniei Libere, ne-a confirmat prezenta lui Turturica in cadrul cotidianului. "Astazi se decide, insa e mai mult ca sigur ca Dan Turturica va veni la Romania Libera", ne-a declarat Hurezeanu. Se pare ca Turturica va ocupa pozitia de director de dezvoltare. Cat despre eventuala sosire a lui Sorin Rosca-Stanescu in trustul Ringier, aceasta ramane, deocamdata, la nivel de zvon. "Nu pot comenta aceasta informatie", ne-a spus Rosca-Stanescu.

CAZAN, LA ANTENA 3. De astazi, Radu Cazan, fostul realizator de la Realitatea TV, revine pe sticla, de aceasta data la Antena 3, cu... Revista presei. Emisiunea va fi responsabila cu analiza "la rece" a principalelor evenimente aparute in publicatiile din ziua respectiva. "Voi merge, in continuare, pe stricta informare a telespectatorilor, pe informatii legate de ceea ce le afecteaza viata, ii influenteaza in mod direct", ne-a declarat Radu Cazan. Intervalele orare in care se difuzeaza Revista presei de la Antena 3 sunt: 6:30, 7:30, 8:30, durata unei emisiuni fiind intre 20 si 30 de minute. De asemenea, la ora 21:45, Radu Cazan va trece in revista articolele de baza care vor aparea in ziarele de a doua zi.

EXPOZITIE. Ambasada Finlandei si UNA Galeria/Universitatea Nationala de Arta Bucuresti va invita, in perioada 16-30 noiembrie, la expozitia "Afisul finlandez contemporan". UNA Galeria este gazda unei ample selectii de afise apartinand celor mai importanti graphic designeri finlandezi contemporani.

CONCERT LA ODEON. Asta seara, la Teatrul Odeon, Nicu Alifantis (foto) & ZAN sustin cel de-al doilea concert din turneul aniversar intitulat "Cinci saptamani in balon". Artistii sarbatoresc astfel zece ani de cantari impreuna si promoveaza noul produs discografic "Vinyl Collection", care se lanseaza sambata, 25 noiembrie, la Targul Gaudeamus. Recitalul de asta seara are loc incepand cu ora 19:00, in decorul celei mai recente premiere de la Teatrul Odeon, "Hamletmachine", in regia lui Dragos Galgotiu.

×
Subiecte în articol: arte